Event

Selvindsigt & Handlekraft – Et ledelseseksperimentarium med Ole Fogh Kirkeby & Reinhard Stelter

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

  • info@cbs-executive.dk
  • +45 38 15 60 00
  • Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 12.04.2021
Start tidspunkt: 9.00
Sted: Tøystrup Gods, Ringe og CBS Executive Fonden, Frederiksberg
Tilmeld  

Det bæredygtige lederskab bygger på dialog, ordentlighed og en værdiforankring som fundament for at kunne håndtere ”wicked problems”, der kendetegner de udfordringer, som vores samfund og dets organisationer skal håndtere.

CBS Executive tilbyder et udviklingsforløb for den leder, der vil, kan, og vover at tage konsekvenserne af denne nye virkelighed, og som derfor stræber efter dybere indsigt i sit eget komplekse handlingsunivers.

Find dit personlige ståsted på dette kursus under ledelse af to meget erfarne professorer og ledelseseksperter.

Kursets unikke formål er, at den enkelte leder i sit møde med de andre deltagere vil komme til at finde sit personlige ståsted, som skaber grundlag og forudsætning for en handlekraft, der styres af klare, værdimæssige grundpositioner. Kurset tager dig som leder på en dannelsesrejse på vejen mod en ny form for velvilje og uforbeholdenhed.

Ole Fogh Kirkebys og Reinhard Stelters mangeårige samarbejde bygger på en kombination af situationsorienteret og problemreflekterende coaching med identitetsforankrende protreptik, som er en ganske unik cocktail ved udviklingen af værdibegrundet, strategisk handlekraft hos den enkelte og i hele organisationen. Læs mere på https://cbs-executive.dk/programme/selvindsigt/

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere