Jobopslag

Senior manager til sustainability assurance hos PwC i Hellerup

PwC Danmark

www.pwc.dk

  • 3945 3945
  • Strandvejen 44, 2900 Hellerup
Se profil  
Stilling: Senior manager
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 24.10.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 12.10.2021
Søg job  

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter assurance på virksomheders rapportering om bæredygtighed og samfundsansvar. Med de skærpede EU-krav er der kommet endnu mere fokus på værdien af datakvalitet og kontroller, og det er også en opgave vi kan hjælpe med.

Derfor har vi brug for et par ekstra hænder, et hoved der er skruet rigtigt på, og et hjerte der banker for at være med til at forme denne udvikling. Vores drøm er at finde en ny kollega der allerede har sort bælte i sustainability assurance, men er du tæt på og har mod på at vokse ind i rollen, er du også meget velkommen til at søge stillingen.

Er det dig?
Som senior manager tager du ansvar for assuranceopgaver for nogle af de mest erfarne større danske virksomheders bæredygtighedsrapportering. Du kommer ikke til at arbejde alene - vi arbejder i teams og lægger stor vægt på at sætte det bedste hold til opgaven.

Dette job kræver specialiseret viden og dokumenteret erfaring. Hvis du er den rette kandidat ved du præcis hvad jobbet indebærer - opgaverne, udfordringerne og tilfredsstillelsen ved at aflevere en erklæring til kundens rapport, som afslutter processen. Som regnskabsaflæggelse er assurance en disciplin, der fordrer fokus på detaljen, overblik, kritisk sans, et analytisk blik, rettidig omhu og en god portion stamina.

Du kommer også til at være med til at udvikle og indføre fremtidens standarder for rapportering. Vi er med i front og deltager både i det internationale samarbejde og i de faglige fællesskaber herhjemme.

Allerhelst har du en baggrund som revisor og har lyst til at bruge din erfaring i et nyt felt med andre udfordringer. Det kan også være at du har erfaring fra et lignende job, som rådgiver eller i en virksomhed og gerne vil være en del af et større team med mere varierede opgaver.

Sådan er det at arbejde hos os
Vi ønsker at skabe en inkluderende og engagerende arbejdskultur. Vi har glæde af at der i teamet er forskellige kompetencer, og vi skaber muligheder for at alle kan udvikle deres talenter. Vi arbejder for et fælles mål: At løse komplekse problemer og skabe tillid i samfundet. Og vores ambition er klar: vi vil sætte et aftryk og fremme bæredygtig udvikling.

Brænder du for at gøre en forskel?
Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer og en levende og inspirerende kultur for alle, der gør karriere hos os - lige fra vores mange studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil, så kan PwC være det rette sted for dig.

Tags: PwC Danmark

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere