Jobopslag

Senior Sustainability Lead – ISS Danmark

ISS Facility Services A/S

www.dk.issworld.com

  • lotte.andersen@iss.dk
  • 38 17 17 17
  • Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg
Se profil  
Stilling: Senior Sustainability Lead
Ansættelses­forhold: fuldtid
Ansøgnings­frist: 29.01.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 06.01.2021
Søg job  

Er du passioneret og brænder for sustainability? Evner du at drive og udvikle strategiske tiltag for sustainability agendaen såvel internt som eksternt for ISS Danmark? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig!

Til en nyoprettet stilling søger vi en stærk strategisk og passioneret Senior Sustainability Lead, som vil kunne drive og supportere en bæredygtig leverance indenfor vores servicespor som; Cleaning, Catering, Teknik, Reception og Sikkerhed. Sammen ønsker vi at løfte ISS Danmark til næste niveau, og sikre at vi er i front med initiativer som bidrager aktivt til vores og samfundets ambitioner indenfor bæredygtighed. Du er derfor stærk på relationer og evner at forstå vores forretning samt kunders behov og agenda, og medtage disse i den overordnede strategi.

Udgangspunktet er godt - og vi er allerede aktive. Konkret får du ansvar for at drive og udvikle tværgående projekter med et kommercielt perspektiv og inddrage allerede eksisterende løsninger og tiltag. Proaktivt forventes det at du er up to date på relevante initiativer, krav og behov indenfor bæredygtighed.

Den rigtige kandidat

Du har en stærk interesse og erfaring indenfor sustainability og er komfortabel med at tage ejerskab på hele området. Du er vant til at drive komplekse tværgående projekter, og har solid erfaring som projektleder. Som person er du nysgerrig og evner gennem indsigt og passion at bringe ISS Danmark til en førende position indenfor området.

Du har flere års erfaring fra tidligere jobs med at definere og drive sustainability agendaen i en større organisation, og besidder et stærkt kommercielt mind-set. Du formår at inddrage relevante interne stakeholders ligesom du kommunikerer ubesværet på alle niveauer.         

Vi forestiller os at du:

•    Har 3+ års erfaring fra tidligere lignende stilling, gerne i en større organisation
•    Besidder troværdig ekspertviden, og har en relevant videregående uddannelse med en bachelor eller kandidat inden for sustainability evt. fra CBS eller lignende
•    Har solid erfaring med udvikling og implementering af bæredygtighedsstrategi
•    Er nysgerrig på vores forretningsområder og kunders situation og muligheder
•    Er i stand til at involvere relevante stakeholders, og sikre troværdige data
•    Kan drive udvalgte tværgående projekter og initiativer og være sparringspartner for øvrige projekter
•    Har erfaring med træning/facilitering og udvikling af kunder og kollegaer i bæredygtighed
•    Er stærk i kommunikation i både skrift og tale - på både dansk og engelsk

Vi tilbyder

En unik mulighed for at sætte dit aftryk og blive involveret i de mange spændende opgaver og projekter, som er med til at drive et område, som har hele samfundets interesse og bevågenhed. Du vil have din daglige gang på ISS Danmarks hovedkontor i Søborg. Her bliver du en del af et stærkt team, hvor sparring, videndeling og høj faglighed er omdrejningspunktet. Derudover tilbydes du en attraktiv lønpakke, der inkluderer pensionsordning, sundhedssikring, feriefridage og adgang til skønne feriehuse i både Danmark og udlandet.

Ansøgning

Lyder dette som en spændende stilling for dig, så send gerne din ansøgning og CV via linket senest d. 29. januar 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Gaardboe Carlsen, Head of Technical FM, enten på tlf: 51 40 03 54 eller på mail: Christian.Gaardboe.Carlsen@dk.issworld.com

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt 

ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere