08.08.2016  |  Strategi & ledelse

Skal du med på efterårsholdet for CSR forandringsagenter?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Få ny viden, værktøjer og egen CSR-handlingsplan på praktisk anvendelig uddannelse med certificering for ledere og rådgivere. Forløbet starter 24. august, og der er kun tre pladser tilbage på holdet. Skal den sidste plads være din?

Ønsker du at arbejde professionelt med CSR – eller arbejder du allerede med CSR som rådgiver eller leder, men med ønske om at opgradere din viden og kompetencer med særligt fokus på koblingen mellem samfundsansvar, forretning og forandringsledelse?

Så kan du måske nå at få én af de sidste pladser på efterårsholdet for uddannelsen Sustainable Business Change Manager, som starter op den 24. august. 

HVAD KAN DU BRUGE UDDANNELSEN TIL?

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, som giver dig viden og værktøjer til at analysere, planlægge og gennemføre en helstøbt CSR-indsats, der understøtter virksomhedens udviklings- og forretningsmål. Undervejs udarbejder du en handlingsplan for din egen virksomhed. 

  • Hvis du allerede arbejder som CSR-ansvarlig, kan du - udover at opgradere din faglighed og CV - bruge uddannelsen til sideløbende at tilrettelægge et strategiudviklingsforløb internt i din egen virksomhed.

- Man kan tage direkte hjem efter hvert enkelt modul og anvende det i egen virksomhed. Min egen chef har faktisk været positivt overrasket over, hvor hurtigt og hvor meget brugbart der er kommet tilbage til vores organisation, fortæller Metro Service's CSR-ansvarlige, Financial Analyst, Camilla Stengelshøj Madsen, som tog uddannelsen sidste år. 

Læs også: 6 Gode Grunde til hvorfor uddannelsen kan betale sig for din virksomhed

  • Hvis du ønsker at gøre karriere inden for CSR, kan du bruge uddannelsen til at bane vejen for nye job- og udviklingsmuligheder: 

Jeg har brugt uddannelsen til at bane vejen for mit job hos COOP. Undervejs i forløbet har jeg kunnet bruge læringsmaterialet direkte i mine business cases på arbejde, og sammenfletningen af teori, modeller og best practice indenfor CSR er gået direkte hånd i hånd med de problemstillinger, som jeg arbejder med, fortæller CSR Advisor, Jacob Ruben. 

  • Hvis du arbejder som CSR-rådgiver, kan du bruge uddannelsen til at få nyeste viden, trends og cases inden for CSR ver 2.0 samt praktiske værktøjer til at løse kundeopgaver med.

-  Uddannelsen har været den bedste inspiration, jeg har fået i meget lang tid. Og værktøjskassen, jeg har fået med, er helt uvurderlig. Både i forhold til CSR-området og forandringsledelsesdelen. Den er omfattende, professionel og meget anvendelig i praksis, uddyber Nicoline Olesen, partner i kommunikationsbureauet MäRK. 

Se hvad andre har fået ud af at tage uddannelsen hér.

 

PRAKTISK INFO & TILMELDING

Efterårsholdet starter 24. august, og tilmeldingsfrist er 16. august. Der er kun tre pladser tilbage, så hurtig reservation/tilmelding anbefales. 
Få mere praktisk info om programmet, priser, kursusdage, tilmelding mm hér

 

MERE INFO PÅ 
WWW.SUSTAINABLEBUSINESSCHANGEMANAGER.DK

Sustainable Business Change Manager er en praktisk anvendelig uddannelse og certificering, der udbydes af TANIA ELLIS – The Social Business Company®, én af Skandinaviens førende CSR foredrags-, kursus- og rådgivningsvirksomheder.

Uddannelsen giver nyeste viden og praktiske værktøjer til ledere og rådgivere, som ønsker at arbejde med forretningsdrevet CSR og forandringsledelse i praksis. Forløbet afsluttes med eksamen og certificering med diplom.

Vi samarbejder med DEA og Dansk Erhverv.

Mere fra TANIA ELLIS – The Social Business Company

TANIA ELLIS – The Social Business Company

http://www.thesocialbusinesscompany.com

Vi inspirerer og hjælper virksomheder med at skabe værdi for både samfund og bundlinje ved at koble forretning med samfundsansvar og innovation gennem vores: Social Business Speaking - foredrag om bæredygtige business trends & praksis. Social Business Academy - kurser og certificeringer for fagfolk, der arbejder med bæredygtighed og CSR…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere