15.09.2020  |  Klima, miljø og energi

Skal jeg sidde stille og lytte i 5 dage?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ikke med Karsten Lindhardt og Klaus Behrndt ved roret...

Vi forstår godt, hvis tanken om 5 dage på skolebænken keder dig lidt, men som du kan høre vores undervisere, Karsten Lindhardt og Klaus Behrndt, love i denne video, bliver næste Lead Auditor Miljøkursus alt andet end stillesiddende.

"Kurset består jo meget af arbejde, som I selv skal udføre med workshops, øvelser og diskussioner, og det er et bærerende element hele vejen igennem, så I skal regne med at komme rigtig meget i spil," fortæller Karsten.

Så du kan glæde dig til en god blanding af lærerige pointer om ISO 14001:2015, workshops og praktiske øvelser, som tager udgangspunkt i de problemstillinger, der ofte opstår på en audit af et miljøledelsessystem.

Og dén kombination falder altid i god jord hos vores kursister: "Det bedste ved kurset var workshops, da jeg ikke er god til at lære, når jeg skal sidde stille og lytte," fortæller tidligere kursist på Lead Auditor Miljø.

Udover, at gruppearbejdet og øvelserne giver din lyttemuskel en pause, skaber de også mulighed for, at du kan afprøve de nye teorier og teknikker i selskab med dine medkursister og undervisere, som glædeligt deler ud af deres mange års erfaringer.

Og der er meget erfaring at dele ud af, skulle vi hilse at sige fra en af vores tidligere kursister: "Underviseren havde rigtig meget erfaring og humor! Det er vigtigt, når dagene er så lange," fremhæver han.

Så gå ikke glip af den 26.-30. oktober, hvor Karsten og Klaus inviterer på Lead Auditor Miljøkursus - tilsat sprudlende energi og gennemslående passion for området.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere