Event

Smartere affaldsindsamling - har du udstyret i orden?

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 24.03.2020
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Hotel Comwell, Værkmestergade 2, 8000 Århus C
Tilmeld  

Spande, kuber, nedgravede løsninger, miljøøer, centrale sug, indsamlingsruter, transport og smart data. Besøg markedspladsen - og få overblik over hvilket materiel, der kan understøtte de kommende krav til øget genanvendelse.

På denne konference giver vi et overblik over markedets mulige løsninger for smart affaldsindsamling og et indblik i fordele og ulemper ved materiel, transport og kommunikation. Du får også mulighed for at tale med leverandører af de løsninger, som findes på markedet, da vi vil lave en markedsplads, hvor du både kan sparke dæk og stille alle dine mere eller mindre intelligente spørgsmål til de enkelte løsninger.

Regeringens 70 % mål for nedbringelse af CO2-emissioner kalder på, at vi i indsamlingsledet omstiller til grøn transport samt optimerer indsamlingsruterne gennem smart brug af data, som - udover at være CO2-besparende - også kan være vejen til økonomiske besparelser ved at reducere den unødige kørsel. Konferencen vil derfor se på mulighederne og potentialerne ved at indsamle i biler, der er kompatible med smarte indsamlingssystemer og baseret på vedvarende drivmidler samt giver mulighed for at komprimere etc.

I et smart system er det vigtigt, at borgerne oplever systemet som logisk, nemt og intuitivt, og derfor vil konferencen også se på de nyeste tekniske løsninger inden for kommunikation med borgerne. Hvor og hvornår bliver der tømt, og hvordan skal spandene stå? Endelig vil konferencen kort berøre arbejdsmiljøhensyn i fremtidens systemer.

Temaerne på konferencen vil være:

  • Indsamling og ruteoptimering
  • Indsamlingsmateriel
  • Valg af skraldebiler
  • Smarte byer
  • Digital kommunikation til affaldsproducenterne/borgerne

Læs mere og tilmeld dig konferencen her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere