Event

SMV COP 2020

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 01.09.2020
Start tidspunkt: 09.00
Sted: Online - link bliver udsendt forud for mødet
Tilmeld  

Den 1. september offentliggør Global Compact Network Denmark og FSR - danske revisorer SMV COP 2020 - en liste over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet. Kom og vær med til at hylde dem online.

Glad liste-virksomhed på SMV COP 2019 får overrakt diplom og blomster

De små og mellemstore virksomheder udgør rygraden af dansk erhvervsliv. Derfor spiller de også en vigtig rolle i arbejdet med samfundsansvar og bæredygtighed. Efter lanceringen af SMV COP 2019 har FSR – danske revisorer og Global Compact Network Denmark valgt endnu engang at hylde de bedste rapporter om fremskridt på FN’s Global Compacts 10 principper i SMV-segmentet ved at offentligøre en liste med de bedste rapporter i 2020. Det gør vi den 1. september, hvor vi afholder SMV COP 2020. Det er sigtet, at dagen skal sikre dialog omkring god SMV-rapportering og at listen skal tjene som inspiration for andre SMVer fremadrettet. 

Grundet udviklingen i corona-pandemien har vi valgt ikke af afholde arrangementet som et fysisk event. I stedet live-transmitteres arrangementet og du kan nu deltage fra hjemmearbejdspladsen eller kontoret.

På programmet har vi blandt andre formand for 2030-netværket og medlem af Folketinget, Kristian Jensen, og afgående CEO for UN Global Compact, Lise Kingo.

 

Tilmelding kan ske løbende.

Kontakt Josefine Ellen-Marie Jørgensen på jjo@fsr.dk eller Cecilie Münster på cecilie@globalcompact.dk hvis du har spørgsmål til arrangementet.

SMV COP udgør FSR - danske revisorers Udvalg for samfundsansvar og bæredygtigheds fjerde dialogmøde i 2020.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere