Event

Sortering og genanvendelse af affald på events - hvad virker?

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 01.10.2019
Start tidspunkt: 09.00
Sted: DAKOFA, Vestebrogade 149, Bygning 8, 4. sal, 1620 København
Tilmeld  

vad kan vi lære af de største eventarrangører i Danmark på affalds- og ressourceområdet, og hvordan understøtter vi grønnere og mere bæredygtige events i lokalområdet?

På seminaret tager vi temperaturen på de erfaringer og visioner for ressourcehåndtering som nogle af Danmarks største festivaler ligger inde med, samtidig med at vi skal se nærmere på nogle af de tiltag, som er under opsejling i kommunalt og lokalt regi i form af eventstrategier.

Festivaler og events genererer enorme mængder affald, og de private eventarrangører er i stigende grad bevidste om, at affaldet skal håndteres bedst muligt for at skabe gode oplevelser for både arrangører og deltagere, for at skabe bedre branding med fokus på bæredygtighed – samt naturligvis tilgodese miljøet i samme ombæring. Derudover skal affaldshåndteringen formidles, så gæster og besøgende oplever mening og miljø i processen, ligesom bæredygtighedsarbejdet generelt skal formidles, så gæster og besøgende tager mest muligt med sig hjem som blivende adfærdsfornyelser. Vi skal derfor høre om de seneste trends, største udfordringer og visioner på området.

Samtidig er der opstået en efterspørgsel efter strategier og guidelines til mere bæredygtige kommunale og lokale events. Vi skal høre om erfaringer fra nogle af de aktører, som har taget de første spadestik, og vi skal også høre fra nogle af de kommuner, som også er i gang med at gøre sig nogle erfaringer på området.

Affald er blevet en indikator på bæredygtighed, og dette kan vi blive bedre til at erkende, udnytte og omfavne. Kom og hør hvordan.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere