Jobopslag

STÆRK DATAANALYTIKER

Folkekirkens Nødhjælp

www.noedhjaelp.dk

  • mail@dca.dk
  • 33 15 28 00
  • Nørregade 15, 1165 København K
Se profil  
Stilling: Dataanalytiker
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 01.01.1970
Tiltrædelses­dato: 01.01.1970
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 10.01.2019
Søg job  

Brænder du for business intelligence og analyse af data? Er du en erfaren dataanalytiker med mod på at understøtte vores kommunikation, fundraising og forretningsudvikling, og dermed skabe øget engagement i form af donationer og frivilligt arbejde?

Brænder du for business intelligence (BI) og analyse af data? Er du en erfaren dataanalytiker med mod på at understøtte vores fremtidige kommunikation, fundraising og forretningsudvikling, og dermed skabe øget engagement i form af donationer og frivilligt arbejde? Så har vi drømmejobbet til dig, som ønsker at arbejde i en af Danmarks største humanitære NGOer, og gøre en forskel for mennesker i nød.

Du bliver en del af vores analyse,team hvor vi understøtter organisationen med data- og KPI-rapportering, dashboards og prognoser til budgetter, markedsanalyse, brugerinddragelse og test. Du skal håndtere komplekst arbejde med data, datamodeller, statistisk data og forecasting, i samarbejde med vores digitale team, IT-afdeling og projektledere i organisationen. 

Læs hele jobopslaget her:
http://hjlp.dk/dataanalytiker

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere