Jobopslag

Stærk profil til Bæredygtigt Byggeri i Rambøll

Rambøll A/S

dk.ramboll.com

 • +45 5161 1000
 • Hannemann Allé 53 2300 København S
Se profil  
Stilling: Projektleder Bæredygtighed
Ansættelses­forhold: fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 30.03.2021
Søg job  

Området for bæredygtigt byggeri er i hastig vækst og derfor søger vi nu endnu flere projektledere indenfor bæredygtigt byggeri til vores landsdækkende afdeling for bæredygtigt byggeri i både Ålborg, Aarhus, Vejle, Odense og København. Her er en enestående mulighed for at blive en del af en dynamisk gruppe af rådgivere i en global virksomhed med højt fagligt niveau og med fokus på viden og udvikling inden for ingeniør- design- og rådgivningsbranchen

Vores afdeling for bæredygtigt byggeri er vokset støt de sidste år og består af ingeniører, arkitekter og konstruktører, der beskæftiger sig med mange typer af opgaver, store som små. Vi trækker på alle Rambølls specialister, fra ingeniører og økonomer til arkitekter og antropologer. Vi udvikler vores projekter, så de giver mest mulig mening for både samfundet, totaløkonomien, miljøet og for mennesker i det byggede miljø. Derudover er design et vigtigt fokusområde i byggeri, da der er stor efterspørgsel efter bæredygtige designløsninger.

Rambøll er markedsførende på området for bæredygtigt bygningsdesign og har mange spændende opgaver inden for byggeri og anlæg, blandt andet DGNB, LEED og BREEAM -certificeringer. Du bliver en del af det team, der arbejder med bæredygtighed i et livscyklusperspektiv, hvor viden om materialer, sundhed og den cirkulære agenda er i højsæde. Bæredygtighed er forankret i en tværnational afdeling, hvor vi arbejder meget på tværs af geografier og afdelinger.

Dine ansvarsområder som Projektleder i Bæredygtigt Byggeri

Som Projektleder inden for bæredygtighedsledelse, DGNB-certificering og bæredygtigt byggeri, vil hovedvægten i jobbet være bæredygtighedscertificeringer samt bæredygtighedsrådgivning i alle byggeriets faser.

De daglige opgaver er en kombination af opgaver indenfor:

 • Auditering og projektledelse for DGNB-certificeringsprojekter
 • Arbejde med andre certificeringer af bæredygtigt byggeri (herunder LEED, BREEAM, WELL mv.)
 • Arbejde med Den Frivillige Bæredygtighedsklasse
 • Udarbejdelse og implementering af skræddersyede bæredygtighedsstrategier
 • Materialevurderinger af byggeriets og materialers miljøbelastninger og toksicitet
 • Analyse af byggeprodukter og dokumentationspakker for byggevareproducenter
 • Rådgivning om bæredygtighed i byggeriet gennem bygherrerådgivning
 • Integreret projektdesign med bæredygtighed som omdrejningspunkt

Dit fokus vil være bæredygtighedsledelse af projekter gennem design, udvikling, projektering, udførelse og aflevering- og du vil indgå som en del af bæredygtighedsprojektlederteamet.

En bæredygtighedsspecialist i Rambøll Byggeri er en person med byggefaglig baggrund, der er specialiseret i udvikling af helhedsorienterede strategier for bæredygtigt byggeri og som kan facilitere beslutningsprocesser og koordinere leverancer hos kunder og samarbejdspartnere.

Dig og dine kompetencer

Fagligt har du solid erfaring med følgende områder:

 • Projektledelse indenfor bæredygtigt byggeri
 • Certificeringssystemer for bæredygtigt byggeri (f.eks. DGNB, LEED og BREEAM)
 • Du er uddannet DGNB-auditor (eller som minimum DGNB-konsulent) med stor erfaring med DGNB-projekter
 • Indgå i projektsamarbejder med en række af forskellige discipliner

Du har en stærk faglig interesse og fundament indenfor bæredygtighed udover din uddannelse som ingeniør, arkitekt eller konstruktør. Du ønsker at arbejde målrettet og dedikeret som DGNB-Auditor samt som bæredygtighedsleder og med skræddersyede strategier for bæredygtigt byggeri. Du er en teamplayer, der arbejder selvstændigt og struktureret med dine opgaver. Du har erfaring med de indledende faser af byggeprojekter og konkurrencer, en god procesforståelse, interesse i integrerede design processer og ønsker at arbejde med fagområder med relation til bæredygtigt byggeri.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en af Nordeuropas stærkeste videns virksomheder, hvor arbejdsmiljøet er uhøjtideligt og kendetegnet af en holistisk menneskeopfattelse og ledelsesfilosofi. Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt til indflydelse. Vi arbejder i det daglige med et stærkt engagement og en udstrakt grad af frihed under ansvar.

Vores vision er, at vi skal være den uomtvisteligt førende rådgiver og have de bedste medarbejdere og ledere. Derfor har vi en kompetencestrategi og et karrierestisystem, der understøtter vores vision og et omfattende kursusprogram, der tilbyder både personlig og faglig udvikling.

Vi arbejder intensivt med work-life-balance og har indført "fuld flex" og går gerne i dialog om dine personlige ønsker for dit arbejdsliv.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Nikolaj Haaning, afdelingsleder for Bæredygtighed, Indeklima og Commissioning på NKH@ramboll.dk eller tlf. +45 5161 8877.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”.

Der er ikke ansøgningsfrist for stillingerne, men vi vil løbende kalde til samtale og processen afsluttes og annoncen gøres inaktiv, så snart de rette kandidater er på plads og tilbydes ansættelse.

Tags: Rambøll A/S

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere