13.10.2011  |  Klima, miljø og energi

Største udfordring er de eksisterende bygninger

Videbegærligheden var stor på fagmessen Building Green i Forum, København, og der var mange stande og oplæg, man kunne blive klogere af. Direktør Lone Møller Sørensen fra Rambøll talte om helhedsorienterede og bæredygtige byggerier.

Et godt indeklima og fokus på social trivsel kan medføre mindre sygefravær og dermed større tilfredshed og effektivitet på arbejdspladsen. Det mener direktør for Byggeri og Design Lone Møller Sørensen fra Rambøll. Hun var taler på fagmessen Building Green i Forum i København 12.-13. oktober.

I sit oplæg påpegede Rambøll-direktøren, at den største udfordring er det eksisterende byggeri. Det er langt nemmere at tænke bæredygtighed og godt indeklima ind i nybyggeri end i eksisterende bygninger. Men der er mange penge at tjene i form af energibesparelser under drift og højere lejeindtægter, hvis byggeriet er bæredygtigt, påpegede Lone Møller Sørensen.

Bæredygtigt byggeri er et af de områder, hvor vi kan gøre mest i forhold til de klimamæssige udfordringer, verden står over for i dag. Business og ansvarlighed kan sagtens være to sider af samme sag, mener Lone Møller Sørensen, som er tilfreds med, at den nye klima- og energiminister også er blevet minister for byggeri.

Mere fra Ulla

Ulla Bechsgaard

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere