Stark

Strategi & ledelse

Stark vil tage bæredygtigt ansvar uden for forretningen

Starks uddannelse af bæredygtighedsambassadører skal skabe værdi for hele branchen, ikke kun bundlinjen, mener virksomheden. At leverandører til byggeriet tager ansvar for den grønne omstilling, er afgørende, lyder det fra brancheorganisationer.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Stark: "Det skal være nemmere at bygge efter bæredygtige principper"

Ny undersøgelse fra Stark viser, at knap 69 procent af danskerne mangler kendskab til bæredygtige alternativer, når de skal købe byggematerialer. Derfor vil virksomheden nu uddanne danskerne i bæredygtighed.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Ny undersøgelse viser, at håndværkere er positive overfor bæredygtighed

Stark har for andet år i træk lavet en undersøgelse af håndværkernes holdning til bæredygtighed i byggeriet. Den viser, at omtrent 60 procent af håndværkerne er positivt stemt overfor grønne tiltag, men de føler ikke selv, de ved nok.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Undersøgelse: Det er krævende at bygge bæredygtigt

Ifølge en ny undersøgelse fra Stark oplever en stor del af håndværkerne, at det er krævende at bygge bæredygtigt. Bæredygtighedsekspert efterlyser information og simple retningslinjer.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere