STENA RECYCLING

Medarbejder

Nyt værktøj måler mental trivsel i tung industri

Bæredygtighed handler også om mental trivsel. Medarbejdere på affaldsplatforme og i vind- og solenergibranchen får derfor i stigende grad tilbud om målinger af stress og psykologisk støtte. Og med kommende nye EU-krav om bæredygtighed vil flere virksomheder følge trop, vurderer Lederne.

Klima, miljø og energi

Nyt dansk samarbejde sikrer genanvendelse af toiletters plastikcisterner

Forsøgsprojekt vil omdanne de kasserede cisterner til plastgranulat, som efterfølgende kan bruges i nye produkter.

Strategi & ledelse

Analyse konkluderer: Stort potentiale i at genanvende småt elektronik

Aktørerne i genbrugsbranchen har forskellige opfattelser af, hvor meget det kan betale sig at genbruge og genanvende kasserede produkter. En ny analyse slår fast, at over 85 procent af kasseret, småt elektronik kan genanvendes - enten som materialer eller som komponenter i nye produkter. Det understreger vigtigheden af at få elektronikken båret hen på genbrugspladsen.

Klima, miljø og energi

100 virksomheder leder efter forretning i affald

Design, der gør at materialer kan adskilles og genanvendes, er vejen frem, når man skal omstille byggebranchen til cirkulær økonomi og nedbringe forbruget af CO2. I et nyt green paper viser fem ud af partnerskabet Circle House Labs 100 virksomheder, hvordan.

Klima, miljø og energi

Better results through increased upcycling of materials

The ’Design for recycling’ project in close cooperation with Stena Recycling has given NOVENCO® Building & Industry clear benefits. Among them is the Recyclability Analysis, which reveals the impressive result that the NOVENCO ZerAx® fans have a 98% recyclability rating. This is the highest recyclability rating of a fan in the market.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Plastvirksomheds affaldssortering reducerer miljøpåvirkning betydeligt

På få måneder har virksomheden Carmo med simple initiativer reduceret miljøpåvirkningen med over 12 tons og mindsket udgifter til affaldshåndtering med 30 procent. Nu vil de vise vejen for resten af branchen.

Strategi & ledelse

Nyt samarbejde skal mindske plastforbrænding

Stena Recycling og Vestforbrænding har netop indgået aftale om i fællesskab at udvikle nye metoder til at sortere den plast fra, som i dag indgår i forbrændingen. Målet er øgede mængder til genanvendelse og genbrug samt at medvirke til efterlevelsen regeringens klimamål og reduktion af CO2.

Klima, miljø og energi

Nemlig.com og Stena Recycling vil indsamle og genanvende plastfolie

Stena Recycling og nemlig.com indleder et samarbejde om genanvendelse af plastfolie. Sammen vil de to private virksomheder indsamle og genanvende 50 tons plastfolie i Danmark i 2020.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere