Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Non-profitordning udvikler beregner forud for producentansvar

Grundet omkostningsusikkerheder har Emballageretur udviklet et prisværktøj, som kan give virksomheder klarhed over, hvad det kommende producentansvar kommer til at koste.

Strategi & ledelse

Purung teknologivirksomhed bliver del af international bæredygtighedsstandard

Den unge teknologivirksomhed Upström er netop blevet certificeret med ansvarligheds-certificeringen, B Corp, som de første i elektronikbranchen i Nordeuropa.

Strategi & ledelse

Globalt værktøj skal hjælpe virksomheder med at opgøre deres aftryk på biodiversiteten

Taskforce on Naturerelated Financial Disclosures (TNFD) har netop lanceret et nyt rapporteringsværktøj, som virksomheder kan bruge til at opgøre deres aftryk på og afhængighed af naturen. Finans Danmark og UN Global Compact Network Denmark har stået i spidsen for en Nordisk konsultationsgruppe, som har bidraget til at udbrede kendskabet til det nye værktøj.

Strategi & ledelse

Debat: Nye EU-regler for shippingindustrien skal gerne ramme alle skibsruter

Selvom det er værd at glæde sig over EU-Kommissionen nye krav for shippingindustrien, kan der være risiko for ”en myriade af målemetoder, rapporteringskrav og afgifter”. Det mener Søren C. Meyer, direktør i ZeroNorth.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere