Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

Få gode råd til at blive klar til EU-taksonomien

EU-taksonomien, som er EU’s klassifikationssystem for bæredygtige aktiviteter, er trådt i kraft i januar 2022. Den stiller krav om rapportering allerede for 2021 for de største virksomheder, men vil allerede nu også have stor betydning for en stor del af dansk erhvervsliv.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

2022 bliver et afgørende år for CSR-professionelle

Data, transparens, rapportering og professionalisering er nøgleord for CSR-året 2021. Spørgsmålet er, om snebolden ruller videre, tager til i fart, eller stilner af i 2022.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Verdens mest bæredygtige virksomhed er - igen - fra Danmark

Coporate Knights’ årlige opgørelse har netop udråbt Vestas som verdens mest bæredygtige selskab i verden. Og bæredygtige selskaber præsterer bedre, konstaterer listens bagmænd.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

Øgede datamængder får virksomheder til at tvivle på deres databeskyttelse

En ny, global undersøgelse fra Dell Technologies viser, at virksomheder er usikre på hvorvidt deres nuværende databeskyttelsesløsninger kan klare det voksende pres fra cybertrusler. Hele 82 pct. af de adspurgte virksomheder fortæller nemlig, at de er bekymrede over deres nuværende databeskyttelse, og 62 pct. frygter, at de ikke er i stand til at håndtere et cyberangreb. Samtidig er virksomhedernes samlede datamængder tidoblet siden 2016, hvilket stiller yderligere krav til databehandlingen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere