Strategi & ledelse

Strategi & ledelse

CSR er en forretningsdisciplin - og kræver forandringsledelse

Love og direktiver skaber push-effekt, men er ikke nødvendigvis værdiskabende. CSR skal indarbejdes i hjertet af både forretning og kultur. Praktisk træningsforløb giver 360-graders tilgang til CSR som integreret forretnings- og forandringsdisciplin.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Genbrugsnetværk som central aktør i den cirkulære omstilling

Genbrugsnetværk er ifølge en ny rapport en vigtig spiller i den cirkulære omstilling. Rapporten præsenterer viden og inspiration til både eksisterende og kommende netværk.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Virksomhederne vil gerne klimaomstille sig – men mangler viden og redskaber

For første gang viser en undersøgelse, hvor langt de danske produktionsvirksomheder er med den grønne omstilling. Virksomhederne vil gerne tage mere ansvar for at blive klimavenlige, men godt halvdelen af virksomhederne mangler lige nu både redskaber og viden for at omstille sig.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Den svære CSR-rolle

Sustainability management er et interdisciplinært arbejde og ansvar, der ofte påhviler én person. Samtidig er det et nyt felt for virksomheder at arbejde med. Mange oplever derfor store udfordringer forbundet med at varetage ansvaret og rollen.

Indhold fra partner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere