Event

Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

  • info@cbs-executive.dk
  • +45 38 15 60 00
  • Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 21.08.2023
Start tidspunkt: 09:00
Sted: CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Tilmeld  

Faglig opdatering på forskellige tilgange til strategi og forretningsudvikling, status på de klassiske værktøjer og modeller, samt inspiration til fornyelse af den strategiske værktøjskasse

ØGET INDSIGT I DE STRATEGISKE UDFORDRINGER OG MULIGHEDER
Kurset stiller skarpt på, hvordan strategi og forretningsudvikling kan forny og genopfinde virksomheden. Du bliver opdateret på de nyeste tilgange til strategiudvikling og får en status på anvendelsen af de mest gængse værktøjer og modeller.

Du kommer til at arbejde med forskellige strategiske modeller, som du får mulighed for at relatere til din egen organisation. Herigennem får du en øget indsigt i de strategiske udfordringer og muligheder, som virksomheder og organisationer står over for i dag.

Kurset blev i august 2022 evalueret til 4,6 på en skala fra 1-5, hvor 5 svarer til meget tilfredsstillende.

Er du interesseret i dette kursus, kunne følgende kurser også være relevante for dig: Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling og Succesfuld Strategiimplementering

INDHOLD I FORLØBET
Gennem teoretiske og praktiske øvelser vil du opleve, hvordan målrettet arbejde med strategi kan styrke værdiskabelsen.

Du får indblik i hvordan ”next generation companies” arbejder strategisk, og hvad vi kan lære af dem. Derudover får du inspiration til, hvordan forretningsudvikling kan gennemføres i forhold til produkter og services, samt i relation til kunder, konkurrenter og andre centrale interessenter.

Vi vil demonstrere, hvordan en virksomhed kan identificere strategiske og ressourcemæssige styrkepositioner, og hvordan dens ressource konfiguration kan optimeres og give strategisk retning.

Undervisningen er en kombination af indlæg, diskussioner, gruppedrøftelser, praktiske øvelser og case-arbejde, der bl.a. baseres på deltagernes egne cases.

DET FÅR DU

  • Forståelse for, hvordan virksomheder kan arbejde med strategi og forretningsudvikling på flere niveauer
  • Indsigt i de nyeste tilgange til strategiudvikling, status på de klassiske værktøjer og modeller, samt inspiration til nye modeller.
  • Indsigt i den strategiske værktøjskasse i form af analysemodeller, forretningsmodeller og innovationsprincipper
  • Indsigt i, hvordan strategieksekvering kan styrkes og gennemføres i praksis
  • Konkrete eksempler på, hvordan forskellige typer af virksomheder arbejder med fornyelse og strategiudvikling

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere