Event

Strategisk og praktisk brug af FNs Verdensmål i affaldskommunikation

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 14.11.2018
Start tidspunkt: 09.00 - 12.30
Sted: DAKOFAs lokaler Vesterbrogade 149, bygning 8, 4. sal 1620 København V
Tilmeld  

Seminaret afholdes hos DAKOFA Vesterbrogade 149, bygning 8, 4. sal.

FN’s verdensmål er blevet et pejlemærke og et udgangspunkt for både virksomheder, stater, regioner og kommuner, når der skal laves strategier, visioner og handlingsplaner for fremtidens bæredygtige samfund. Netop regioner og kommuner spiller en central rolle, da mange af de afgørende og langsigtede beslutninger, der tages om bæredygtig udvikling, tages i lokalsamfundet og udbredes herigennem.

Derfor spiller kommunikation også en rolle, når det kommer til verdensmålene som katalysator for bæredygtig udvikling. De skal nemlig ikke kun fungere som elementer i handlingsplaner og visioner, men skal også kunne udbredes til det lokalsamfund, som skal støtte op og skabe resultaterne.

På dette seminar skal vi derfor se nærmere på hvordan verdensmålene kan bruges strategisk og praktisk samt hvordan de kan bruges i kommunikation og formidlingsarbejde. Vi skal høre fra organisationer, som til daglig arbejder strategisk med at inkorporere verdensmålene ”i virkeligheden”, men vi skal også høre fra kommuner og forsyningsselskaber, som allerede har erfaringer med at anvende verdensmålene i praksis.

Seminaret skal dermed gerne give deltagerne en mere jordnær forståelse af de verdensmål, som har relevans for affalds og ressourcesektoren og hvordan de kan bruges strategisk, samt et indblik i hvordan de kan bruges rent praktisk i formidlingsøjemed.

Se hele programmet og tilmeld dig her 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere