Event

Styrk din virksomheds bæredygtighedsprofil med nyt ESG- og strategiforløb skræddersyet til bygge- og anlægsbranchen

Byggeriets Samfundsansvar

byggerietssamfundsansvar.dk/

  • info@byggerietssamfundsansvar.dk
  • 7020 1271
  • BLOX, Indgang C, 3. sal, Bryghuspladsen 8, 1473 København K
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 14.12.2022
Start tidspunkt: 10:00
Sted: Online via Teams
Tilmeld  

EU-taksonomien rammer byggebranchen lige nu, nye bæredygtighedsrapporteringskrav er på trapperne, og CO2-krav banker på døren. Klæd din virksomhed på til at møde nye markedsvilkår med et nyt ESG- og strategiforløb skræddersyet til bygge- og anlægsbranchen.

EU-taksonomien rammer byggebranchen lige nu, nye bæredygtighedsrapporteringskrav er på trapperne, og CO2-krav banker på døren. Bæredygtighed er blevet et markedsvilkår, der kræver, at virksomheder vender risici til muligheder og tager styringen med en grøn og socialt ansvarlig forretningsplan.

Derfor er Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) og strategihuset Hansen & Ersbøll Agenda gået sammen om at tilbyde et digitalt strategiforløb, BusinessPlanEarth, der er skræddersyet til den danske bygge- og anlægsbranche.

Forløbet oversætter FBSA’s Charter for Samfundsansvar til handling, og gennem 4 moduler med opgaver og personlig sparring skærer din virksomhed ind til kernen af jeres bæredygtige udfordringer, og giver konkrete bud på, hvordan de kan vendes til forretningspotentialer.

Resultatet er en målrettet plan, som fremtidssikrer en bæredygtig forretning i en tid, hvor usikkerheden er stor, og ny regulering fra bl. a. EU sandsynligvis vil resultere i øget konkurrence og konsolidering på markedet.

Output
Forløbet varer 2,5 måned og foregår online på BusinessPlanEarth-platformen. Efter forløbet står du og din virksomhed med:

  • En fokuseret bæredygtig forretningsplan
  • Personlig rådgivning og sparring
  • En kommunikationsplan målrettet kunderne
  • Jeres egen rapport i et professionelt layout
  • En basis ESG-opgørelse

For forløbet, inkl. sparring og 1 års adgang til platform, pr. virksomhed:

Intropris
For FBSA-medlemmer: 28.000 kr.*

For ikke-medlemmer: 35.000 kr. (Inkl. 1 års medlemskab i FBSA)**

Tilmelding
Vi starter forløbet op d. 14. december 2022.

Tilmeld dig her på siden senest d. 1. december. Du kan læse mere om det konkrete forløb her.

*Priser er angivet uden moms. Max deltagere per virksomhed er 3 medarbejdere.
Per ekstra medarbejder: 3000,-

** Er du endnu ikke medlem af Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar, får du som en del af BusinessPlanEarth et års medlemskab, hvor du får en række medlemsfordele, rabatter og adgang til særlige arrangementer. Efter et års medlemskab vil du overgå til at blive medlem under normale kontingentvilkår.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere