Supply chain

Supply chain

GEUS-direktør: Vores behov for råstoffer bliver ikke dækket i en cirkulær økonomi

Moderne teknologi er nøglen til en grøn omstilling af vores samfund. Men selv hvis vi bliver bedre til at genanvende råstoffer, har vi brug for at udvinde nye materialer, hvis vi skal kunne implementere denne teknologi. Det vurderer Flemming Larsen, der er direktør i GEUS.

0 kommentarer

Supply chain

Bestseller-kunder kan nu klimakompensere deres fragt

Når kunderne shopper på Bestsellers webshops i store dele af Europa, kan de nu gennem udvalgte fragtfirmaer klimakompensere for det aftryk, fragten sætter på kloden.

0 kommentarer

Supply chain

Global undersøgelse viser markante ændringer i forsyningskæderne

De store virksomheder har foretaget et markant sporskifte i deres forsyningskæder for at sikre stabile leverancer til kunderne. Over 60 procent opbygger større lagre og har udvidet antallet af leverandører med henblik på risikominimering. Det viser en ny undersøgelse og konkluderer, at tiltagene sender både omkostningerne og kompleksiteten i forsyningskæderne i vejret.

0 kommentarer

Supply chain

Green Logistics - Initiatives to reduce carbon emissions in the entire supply chain

Carbon neutrality is becoming a more relevant topic each day as we see climate extremes with floods and droughts all over the globe. Many believe that we are at a turning point to address climate change and avoid a climate catastrophe soon.

Indhold fra partner

Supply chain

Med restuld sætter Woola skub i Danmarks grønne emballagemarked

Estiske Woola har udviklet en bæredygtig emballageløsning produceret af overskudsuld, som erstatter bobleplast og andre miljøtunge materialer. Bobleuld, der netop er på vej ind på det danske marked, har allerede vakt interesse hos flere virksomheder.

0 kommentarer

Supply chain

Solar og EcoVadis indgår banebrydende samarbejde for at sikre ansvarlighed i værdikæden

Med over 3.000 leverandører er Solar Group en virksomhed med et ansvar for at sikre grønne tiltag og social ansvarlighed i værdikæden. Som den første sourcing- og servicesvirksomhed har gruppen nu udbygget det fokus via et samarbejde med EcoVadis.

Indhold fra partner

Supply chain

Vi har fokus på Supply Chain bæredygtighed på dagens konference. Ses vi?

Årets Optilon Supply Chain konference har temaet "Re-imagine the Supply Chain". Disruptions kommer alle vegne fra. Men også bæredygtighed påvirker fremtidens Supply Chain. Bliv inspireret. Det er online og det er gratis. Idag 13

Indhold fra partner

Supply chain

Ørsted udvider krav om 100 procent vedvarende energi til alle leverandører

Ørsted bliver det første energiselskab i verden, der stiller krav til alle sine leverandører om, at de skal anvende 100 % vedvarende energi i 2025.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere