05.02.2018 | Navnenyt

Susan Knorrenborg ny presseansvarlig i UNICEF Danmark

UNICEF er den humanitære organisaton, der rækker ud til flest børn i nød, siger UNICEFs nye presseansvarlige Susan Knorrenborg.

Susan Knorrenborg (født 1976) er den 1. februar 2018 tiltrådt som presseansvarlig i UNICEF Danmark.

Efter endt uddannelse i statskundskab ved Københavns Universitet var hun i en årrække ansat hos UNICEF i New York, hvor hun især var optaget af indsatsen for at hjælpe børn, der var ramt af følgerne af tsunamien i Sydøstasien.

Siden slog hun sig på journalistikken og har senest været debatredaktør ved Dagbladet Information. Men nu er hun altså vendt hjem til UNICEF, FN´s børneorganisation.

”UNICEF er suverænt den humanitære organisation, der rækker ud til flest af de mange børn i verden, der har så desperat brug for hjælp i disse år. Det er børnene, der skaber fremtiden. Og den bliver kun god, hvis de kan udvikle sig og trives. UNICEF gør et kæmpe arbejde for at give alle børn de muligheder,” siger Susan Knorrenborg.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere