09.11.2018 | Navnenyt

Susanne Dahl ny direktør for partnerskaber, samarbejde med fonde, major donors og arv i UNICEF Danmark

Susanne Dahl er tiltrådt direktionen i UNICEF Danmark og har fået titlen Director of Business Development and Partnerships.

Hun glæder sig til en hverdag, hvor hun kommer til at arbejde for at løfte en række ambitiøse mål for at forbedre livet for verdens udsatte børn:

”Vi er her for at hjælpe de mest udsatte børn. Min kerneopgave bliver at bidrage til, at UNICEF Danmark indfrir de tre Børnemål, som UNICEF har gjort til særligt strategiske indsatsområder: At 750.000 børn, særligt piger og børn på flugt, får en god undervisning, at 1,5 millioner børn kommer godt igennem livets første 1000 dage og at 500.000 børn ramt af naturkatastrofer, krige og konflikter får livreddende nødhjælp”.

Bestyrelsesformand i UNICEF Danmark, Alfred Josefsen, glæder sig over at have fået Susanne Dahl med på holdet:

”Fondenes stigende globale engagement er helt afgørende for, at vi kan indfri UNICEFs ambitiøse mål for udsatte børn verden over. Det kræver en enorm indsigt i deres arbejde, og derfor er vi glade for at have en kapacitet af Susanne Dahls kaliber med på holdet”.

Susanne Dahl har en executive masteruddannelse i Ledelse og Innovation fra Aarhus Universitet, og med en solid erfaring fra fondsverdenen - senest som chefrådgiver i Bikubenfonden og udviklingskonsulent på etableringen af Fondenes Videnscenter - kommer hun til direktionen med en unik faglig baggrund, som bliver uvurderlig i bestræbelserne på at indfri UNICEF Danmarks Børnemål, som er UNICEFs bidrag til at indfri FN’s Verdensmål inden år 2030:

”UNICEF har mandat fra FN til at arbejde for alle verdens børn. Med Verdensmålene har FN lanceret deres mest ambitiøse plan nogensinde. Hvis de mål skal nås, er der brug for, at alle trækker i samme retning. Det skal fondene have en kæmpe rolle i, og flere danske fonde er også begyndt at få øjnene op for nødvendigheden af det arbejde”. 

Susanne Dahls ansigt er ikke fremmed hos UNICEF Danmark, hvor hun det sidste år har været tilknyttet på konsulentbasis. Hun glæder sig til at komme i gang med arbejdet:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til at løfte Børnemålene. Det er det, der driver mig, det er derfor, jeg er her. Og så glæder jeg mig rigtig meget til at få en hverdag her i FN Byen og til samarbejdet med den øvrige direktion, bestyrelsen og de mange dygtige medarbejdere i Unicef”.

Susanne Dahl bliver med sin tiltræden en del af en ny direktion sammen med UNICEF Danmarks generalsekretær Steen M. Andersen, kommunikationsdirektør Line Grove Hermansen og ligeledes nyudnævnte ansvarlig for virksomhedspartnerskaber, Mette Dyhr.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere