Event

Sustainability-konferencen LIVE

PwC Danmark

www.pwc.dk

  • 3945 3945
  • Strandvejen 44, 2900 Hellerup
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 05.05.2021
Start tidspunkt: 08:30
Sted: Livestreaming
Tilmeld  

Hvordan skaber vi tillid til bæredygtighed?

Bæredygtighed er kommet øverst på dagsordenen hos virksomheder og den offentlige sektor verden over. Miljø og klima, sociale forhold og rettigheder samt god selskabsledelse er blevet nøgleord og forhold, som er nødvendige for virksomheder at tage stilling til. Der er forventninger fra investorer, medarbejdere, kunder, regeringer og civilsamfund, om at virksomhederne agerer ansvarligt og bidrager til samfundet. Bestyrelser og direktioner skal levere på opstillede mål, og rapportere på et gennemsigtigt og sammenligneligt grundlag. Men hvordan skaber vi tillid til bæredygtighed?

På PwC’s Sustainability-konference stiller vi skarpt på netop tillid.

Vær med, når ledende profiler giver indsigt i topledelsens og bestyrelsens rolle i at skabe tillid til bæredygtige løsninger og ansvaret for at gå foran i den bæredygtige omstilling. Med udgangspunkt i cases og praktiske erfaringer stiller vi desuden skarpt på integrering af ikke-finansielle og finansielle mål i årsrapporten og virksomhedens strategi. Hvordan kan virksomhederne gribe opgaven an?

Glæd dig til at opleve interviews og talkshows med bl.a.:

  • Lise Kingo, bestyrelsesmedlem og tidligere CEO for UN Global Compact
  • Mads Nipper, CEO and Group President, Ørsted 
  • Annemarie Meisling, Senior Director Corporate Affairs, Chr. Hansen
  • Anne Louise Eberhard, professionelt bestyrelsesmedlem

Du kan også se frem til at høre om nye analyseresultater inden for bæredygtighedsdagsordnen i dansk erhvervsliv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Målgruppe
Eventet er målrettet direktion og ledelse i dansk erhvervsliv. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at fordele pladser efter målgruppen, så det udgør et bredt udsnit af dansk erhvervsliv - og ikke efter først-til-mølle.

Tags: PwC Danmark

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere