Jobopslag

Sustainability Officer

Danmarks Skibskredit A/S

  • Sankt Annæ Plads 3 1250 København K
Stilling: Sustainability Officer
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 30.11.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 14.11.2022
Søg job  

Vil du være med til at udvikle og sætte retningen for sustainability i verdens førende skibsfinansieringsinstitut? Så er det her måske en spændende mulighed for dig.

Et indblik i din nye hverdag

Vi kan tilbyde et job, hvor sustainability/ESG er omdrejningspunktet, og hvor du aldrig er langt fra beslutningerne. Det er et område i opbygningsfasen, og afdelingens rolle er at udvikle og forme vores fremtidige tilgang til sustainability og ligeledes drifte og løbende optimere allerede implementerede initiativer. Vi udvider holdet, og du bliver derfor den ene i et team på to.

Danmarks Skibskredit befinder sig i krydsfeltet mellem den finansielle sektor og shippingindustrien, og vores tilgang til sustainability området tager udgangspunkt heri. Kravene til hvordan man agerer i den finansielle sektor stiger konstant fra alle stakeholdere, og i shippingindustrien er man i gang med at løse den enorme opgave, der ligger i på sigt at gøre industrien carbon-neutral. Dit job tager derfor udgangspunkt i vores virkelighed som en finansiel virksomhed samtidig med, at du opnår bred viden om specifikke forhold i shippingindustrien.

Arbejdsopgaverne består blandt andet i:

  • Løbende opdatering af sustainability ratings af kunder, samt vedligehold af rating frameworket
  • Udarbejdelse af rapportering
  • Løbende udformning af generel kommunikation til bl.a. kunder, investorer og rating bureauer
  • Overvågning og implementering af ny relevant regulering på området, der har indflydelse på vores egen eller stakeholderes forretning
  • Implementering af Poseidon Principles, herunder indsamling af data og årlig rapportering
  • Opdatering til bestyrelsen vedr. vores sustainability strategi
  • Implementering af kvartalsvis rapportering til vores ejere på udvalgte KPI’er, målsætninger og projekter


Hvem er du?

Du har en videregående uddannelse som f.eks. cand.merc., cand.polit. eller lignende. Du er nyuddannet eller har et par års erfaring. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med sustainability fra tidligere, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du interesserer dig for området samt har udpræget forretningsforståelse og synes, at det er spændende at være med til at udvikle selskabets tilgang til området og definere egne daglige opgave. Du er dygtig til at kommunikere på skrift og i tale (særligt på engelsk), er nysgerrig og besidder gode analytiske evner. Derudover trives du med at tage ansvar, har drive og kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder

En spændende stilling i en international virksomhed, hvor faglighed, udvikling og medarbejdertrivsel er i fokus. Du kommer til at arbejde sammen med dygtige og højt specialiserede kolleger - Danmarks Skibskredit er i år kåret som nr. 1 globalt til skibsfinansiering af vores kunder. Du får en hverdag med en høj grad af indflydelse på egne opgaver, der spænder bredt og med rig mulighed for faglig og personlig udvikling.

Vi er omfattet af overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening og Finansforbundet, der sikrer attraktive personaleordninger såsom pensionsordning, sundhedsforsikring, tandforsikring o.l.. Derudover tilbyder vi massageordning, frokostordning, sociale arrangementer i vores personaleforening og meget andet.

Hvem er Danmarks Skibskredit?

Siden 1961 har Danmarks Skibskredit ydet lån til den maritime sektor. Vi er en velkonsolideret virksomhed med ca. 80 medarbejdere bosiddende i hjertet af København. Vi finansierer i dag næsten 800 skibe og arbejder for at servicere vores kunder i rederibranchen i hele verden med skibsfinansiering. Vores kultur er præget af høj faglighed og professionalisme. Vi lægger vægt på værdier som troværdighed og ordentlighed. Vi kendetegnet ved en flad organisationsstruktur, og arbejdsdagen er præget af en god og uformel atmosfære, hvor alle kender alle og hjælper hinanden.

Interesseret?

Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning, dit CV og øvrige relevante dokumenter senest den 2. december 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Sustainability Sara Møller Jensen på 22151150 / smj@skibskredit.dk eller Chief Commercial Officer Michael Frisch på 33741098 / mfr@skibskredit.dk .

Vi glæder os til at høre fra dig.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere