Jobopslag

Sustainability Specialist

Lemvigh- Müller A/S

www.lemu.dk/

  • info@lemu.dk
  • 3695 5000
  • Stationsalleen 40 2730 Herlev
Se profil  
Stilling: Sustainability Specialist
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 16.06.2022
Søg job  

Det ligger dybt i Lemvigh-Müllers DNA at tage samfundsansvar, og vi har en ambition om at sikre, at vi belaster miljøet og klimaet mindst muligt med vores aktiviteter. Samtidig fylder den grønne omstilling mere og mere hos vores leverandører og kunder, og vi skal som deres forretningspartner kunne hjælpe dem i arbejdet med deres bæredygtighedsindsatser. Derfor har bæredygtighed fået en central plads i vores forretningsstrategi.

Sidste år lancerede vi bl.a. partnerskabsprogrammet aGreenment, hvor vi er sammen med vores kunder om at spare CO2. Vi har en række andre initiativer i gang og endnu flere i støbeskeen, bl.a. nye tiltag rettet mod vores leverandørkæde. Se mere om aGreenment i videoen her.

Vi har brug for flere gode kræfter til at løfte denne vigtige dagsorden og søger en engageret Sustainability Specialist til vores lille, effektive team.

Dine opgaver
Som Sustainability Specialist har du en vigtig rolle i forhold til at sikre, at vi har styr på lovgivningen, politikker og processer indenfor bæredygtighed, og at vi udvikler os på vores strategiske bæredygtighedsinitiativer.

Dine konkrete arbejdsopgaver handler om at:

  • Sikre at vi overholder lovgivning på bæredygtighedsområdet og implementere tiltag relateret hertil
  • Udarbejde og implementere due diligence processer ift. bæredygtighed
  • Arbejde med bæredygtighed i hele værdikæden med et særligt fokus på leverandørsamarbejdet
  • Udarbejde væsentlighedsanalyser og risikoanalyser på bæredygtighedsområdet
  • Indhente data hos vores leverandører
  • Bidrage til vores årlige CSR-rapportering
  • Projektlede strategiske bæredygtighedsinitiativer

Din profil
Du har 2-3 års relevant erfaring med at arbejde med bæredygtighed og ESG samt indsamling af data til CSR-rapportering. Derudover har du gerne erfaring med at arbejde med bæredygtighed i samarbejde med leverandører og arbejde med processer i relation til dette. Du går analytisk og struktureret til problemløsning, og det er et stort plus, hvis du kan formidle din viden og indsigter i øjenhøjde og gøre det komplicerede enkelt. Du har formentlig en relevant kandidatgrad med dig i rygsækken.

Du får en meget bred berøringsflade i hele organisationen, så det er vigtigt, at du har gode erfaringer med tværorganisatorisk samarbejde. Du er en stærk projektleder og kan følge projekter til dørs, og du tager ejerskab for strategien og det underliggende operationelle arbejde. Se vores CSR-rapport for 2021 her.

Vi tilbyder
Du kommer til at indgå i et lille, energisk team med direkte reference til Pernille Kiær, der er Head of Sustainability. Du får din daglige gang på vores hovedkontor i Herlev, hvor vi har gode faciliteter som kantine og fitnessrum. Du får et job med store frihedsgrader – og et tilsvarende stort ansvar samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af en succesrig og kapitalstærk koncern, hvor der er tid til at vælge de rigtige løsninger, og kræfterne til at implementere dem. Virksomhedskulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone, høj trivsel, et fagligt ambitiøst miljø, et naturligt fokus på vækst og en stor vilje til at gøre en forskel.

Ser du denne mulighed som et naturligt næste skridt i din karriere, så send dit CV via ’Søg Stillingen’ og gør det hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Du kan læse mere om Lemvigh-Müller på www.lemu.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Sustainability, Pernille Kiær på telefon +45 41711530.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere