Event

Sustainable Business Partner Modul 3: Strategi

Green Network

www.greennetwork.dk

  • info@greennetwork.dk
  • 70 25 40 70
  • Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 05.05.2020
Start tidspunkt: 9.00-15.30
Sted: Green Network, Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Tilmeld  

Strategi er sidste modul af Green Networks Sustainable Business Partner forløb. Bliv trænet i den strategiske planlægning af din bæredygtighedsindsats og lær at sætte konkrete mål og handlingsplaner som kobler sig op på relevante Verdensmål og delmål

Tid: 2 dages kursus i tidsrummet kl. 9.00 – 15.30

Antal deltagere: Max 8 virksomheder (16 pers.)

Forudsætning: Modul 2: Analyse eller tilsvarende.

Indhold: På sidste modul af Green Networks Sustainable Busines Partner træning bliver I trænet i at udarbejde og udvikle din virksomheds Bæredygtigheds/CSR Strategi herunder også hvordan I arbejder strategisk med FN’s Verdensmål.

I lærer at fastlægge konkrete handlingsplaner og mål, som I kan arbejde videre med hjemme I jeres virksomhed og hvordan disse kobles med konkrete delmål under FN’s Verdensmål. På den måde er træningen en rigtig god måde at komme ordentlig i gang med bæredygtighed og CSR arbejdet i din virksomhed, men også at blive klar til rapportering, f.eks. i forhold til Årsregnskabslovens §99a, til UN Global Compact eller i forhold til FN’s Verdensmål.

Værktøjer: Planlægningsskemaer for mål og indsats (Desuden anvendes væsentlighedsanalyse; Interessentanalyse, GAP-analyse, CSR Skyline© mv.)

Pris:  Pris for partnere: kr. 12.500,- ex. moms for to deltagere, 10.000 kr. for én person.

Pris for ikke-partnere: kr. 15.000,- ex moms for to deltagere, kr. 12.500,- for én person.

Kontakt: Kontakt Kasper Schmidt, tlf.: 29 85 27 14/e-mail: ks@greennetwork.dk hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores CSR moduler.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere