31.07.2018  |  Kommunikation

Indspark: #sustainablestories

ege Group har i årets CSR-rapport lanceret hashtagget #sustainablestories. Det skal sætte fokus på gode historier og aktuelle problemstillinger. ege Group håber, at det kan åbne for en ærlig diskussion af fordele og udfordringer forbundet med CSR.

Det er vigtigt at dele de gode historier med hinanden. Det skaber inspiration og giver mulighed for at diskutere muligheder og problemstillinger. Derfor gør vi i ege Group meget ud af at fortælle om arbejdet med social ansvarlighed. På godt og ondt deler vi vores succeser og de udfordringer, vi møder. For der er bestemt også udfordringer forbundet med at sætte ambitiøse mål indenfor bæredygtighed.

Det er vores overbevisning, at vi ved at dele vores erfaringer med omverdenen, skaber en positiv udvikling. Oplyste mennesker kan træffe mere kvalificerede valg. Bæredygtighed indgår ofte i det kvalificerede valg.

Samtidig giver dialogen mulighed for at sætte spot på de problemstillinger, der ofte viser sig at være i arbejdet med social ansvarlighed. Der kan være nok så gode intentioner bag en målsætning, og der kan ligge et stort arbejde i at forsøge at nå den, men det lykkes ikke altid. Eller det tager meget længere tid end forventet. Det vil vi også gerne tale om. For hvis virksomheder, der har den rigtige intention, mislykkes med et projekt, risikerer de at blive skammet ud i medierne. Det kan få nogle virksomheder til at miste modet, og dermed sættes udviklingen tilbage.

Med lanceringen af hashtagget #sustainablestories opfordrer vi derfor virksomhederne til at dele deres historier. Vi går selv forrest i ege Groups CSR-rapport, hvor vi bl.a. sætter fokus på et af vores egne mål, som vi har store udfordringer med at nå.

Læs mere i CSR-rapporten her: http://catalogs.egecarpet.com/8054023/ eller hold øje med artikler fra ege her på siden, hvor vi fremadrettet vil bruge hasttagget i vores artikler. Vi håber, andre vil gøre det samme, så vi kan lære af hinanden.

#sustainablestories #egetæpper #ege #CSR

Mere fra Dorthe

Dorthe Aaboe Kallestrup

CSR Manager

Uddannelse: Cand.scient.admTitel: CSR Managerege Group er i dag blandt Europas førende virksomheder indenfor CSR. Her har jeg sat tydelige aftryk gennem arbejdet med de sociale og etiske aspekter i forbindelse med fx leverandørstyring, risikoanalyser, interessentinvolvering, CSR rapportering, politikker og målsætninger mm.Siden 2009 har jeg udarbejdet koncernens CSR rapporter. De sidste tre år har…

Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere