28.11.2018 | Navnenyt

SustainSolutions får ny chef for projektudvikling

Jesper Holm Madsen, 44 år, bliver SustainSolutions nye chef for projektudvikling. Jesper kommer fra en stilling som salgsdirektør i Humac og tiltræder 1. december 2018.

Relationer, salg og projektudvikling er alle områder, der har fulgt Jesper Holm Madsen tæt gennem hans karriere, både i sine tidligere job og sine uddannelser, hvor han senest har gennemført en Executive MBA på AVT Business School. Valget er derfor naturligt faldet på ham, som chef for udviklingen af projekter hos SustainSolutions fremadrettet.

”Vi glæder os meget til at få Jesper Holm Madsen med ombord. Vi oplever en stor tilstrømning af nye projekter inden for udvikling af grønne og sunde ejendomme, og kan samtidig se en række perspektivrige muligheder, for at videreudvikle vores koncept. Det er en opgave, som Jesper kan løfte med sin solide erfaring, brede teknologiforståelse og store drive.” siger SustainSolutions CEO Christian Niepoort.

Jesper Holm Madsen kommer senest fra en stilling som salgsdirektør hos Humac.

”Jeg glæder mig meget til at hjælpe til med at få sat skub i de grønne projekter og til at blive en del af en virksomhed, der bidrager aktivt til den grønne omstilling. Det er helt nødvendigt, at vi skruer op for energirenoveringerne, så vi kan vinde klimakampen og med SustainSolutions koncept er fundamentet klar.” fortæller han.

Jesper er oprindeligt uddannet cand.merc i Supply Chain Management fra Copenhagen Business School, CBS. Han tiltræder 1. december 2018.

 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere