Teknologisk Institut

Strategi & ledelse

Case: From waste to taste

Food loss and waste is a global challenge where 1/3 of all produce is wasted. The question is how do we reduce food loss and waste in a sustainable way? Perhaps by using surplus goods from the food industry for tasty stock.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Biodiversitet kan være nøglen til et klimarobust landbrug

Bæredygtig dyrkningspraksis skal øge jordens biodiversitet, understøtte grøn omstilling og gøre EU's planteproduktion mere modstandsdygtig overfor klimaforandringer. Det er målet med et nyt internationalt projekt, som Teknologisk Institut deltager i sammen med en række internationale partnere.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Lovgivning og forbrugerkrav er et meget stærkt makkerskab

Der stilles nye krav til emballage fra både politisk hold og markedet. Det er en situation alle, der bruger emballage, må forholde sig til. Det handler om affald, udviklingssamarbejder og nye materialer.

0 kommentarer

Samfund

20 procent af danske virksomheder arbejder med FN’s Verdensmål

En ny undersøgelse fra Teknologisk Institut viser, at hver femte danske virksomhed arbejder med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling. Derudover har langt de fleste virksomheder taget bæredygtige initiativer i løbet af de sidste par år.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere