Event

Tekstilaffald bliver til nye byggematerialer (gratis)

Gate 21

www.gate21.dk/

  • gate21@gate21.dk
  • 3111 4040
  • Liljens Kvt. 2, 2620 Albertslund
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 26.02.2020
Start tidspunkt: 09:00-13:00
Sted: Rambøll, Hannemanns alle 53, 2300 København S
Tilmeld  

Offentlig-privat innovationssamarbejde viser vejen mod en cirkulær byggesektor.

Store mængder tekstilaffald sendes i dag til forbrænding. Men tekstilaffaldet kan udnyttes endnu bedre og skabe større værdi. Ved hjælp af innovative løsninger kan tekstilerne forvandles til byggematerialer.

I et pilotstudie har AffaldPlus, Lendager Group og Rambøll sammen udviklet nye byggematerialer af tekstilaffald, som er indsamlet hos borgere på Sydsjælland. På seminaret vil partnerne fremlægge projektets resultater og læringspunkter, ligesom der vil være mulighed for at se en udstilling om tekstilaffaldets rejse til byggematerialer.

Formålet med pilotstudiet har været at vise vejen for cirkulær anvendelse af de mange tons affaldstekstiler, hvor levetiden forlænges ved at genanvende dem i nye byggematerialer.

Seminaret henvender sig til kommuner, regioner, affaldsselskaber, universiteter og private virksomheder, der har interesse i cirkulær anvendelse af tekstiler.

Det er gratis at deltage i arrangementet. Bliver du forhindret i at deltage beder vi dig melde afbud. Gør du ikke det, gør vi opmærksom på, at der vil blive opkrævet et no-show-fee på 500 kroner.

Læs hele programmet her

Tags: Gate 21

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere