Event

Tekstiler fra erhverv og offentlige institutioner - Er der uudforskede muligheder?

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 17.01.2019
Start tidspunkt: 10.00
Sted: DAKOFA’s mødelokale, Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. sal, 1620 København V.
Tilmeld  

En nyligt publiceret undersøgelse fra Miljøstyrelsen indikerer, at der kan være tale om et uudforsket marked i forhold til at se nærmere på tekstiler fra erhverv og offentlige institutioner.

Når vi taler om brugte tekstiler og tekstilaffald ledes tankerne oftest hen på brugt tøj fra husholdningerne. Husholdningerne er kilden til langt de største mængder brugt tekstil her i landet og det er oftest også på denne mængde, at nye initiativer og aktiviteter på tekstilområdet har sit fokus.

En nyligt publiceret undersøgelse fra Miljøstyrelsen indikerer imidlertid, at der kan være tale om et uudforsket marked i forhold til at se nærmere på tekstiler fra erhverv og offentlige institutioner. Med denne mængde er der tale om mere ensartede mængder samt færre kilder, der er relativt let tilgængelige, sammenlignet med tekstilerne fra de private husholdninger. Samtidig kan indkøbere fra både det offentlige og de private erhverv være nogle agile og slagkraftige kunder, som kan være med til at skabe et marked for tekstilprodukter, der er egnet til et cirkulært kredsløb.

På dette seminar skal vi derfor blive klogere på, om der er mulighed for at øge mængden af genbrug og/eller genanvendelse af tekstiler fra erhverv og offentlige institutioner samt, hvordan hele værdikæden kan være med til at skubbe på en sådan udvikling.

Seminaret er relevant for både producenter, professionelle indkøbere og indsamlere, som ønsker at diskutere potentielle muligheder i et, på nuværende tidspunkt, relativt uudforsket marked.

Se programmet for seminaret her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere