15.01.2014

Bæredygtig investering

FN-initiativet Principles for Responsible Investment er et kodeks for ansvarlig investering, som på rekord tid har opnået opbakning fra 180 globale investeringsselskaber. Også herhjemme vokser erkendelsen af, at virksomhederne har et ansvar for verdens miljømæssige og sociale udfordringer. Bankerne har Responsible Investment-afdelinger, og en række pensionsselskaber skriver på deres hjemmeside, at de vil investere ansvarligt.

Læs artiklerne her: 

Bæredygtige investeringer bliver big business
Den norske oliefond er med til at sparke gang i efterspørgslen på bæredygtige investeringer i Skandinavien. Norge og Sverige er langt foran Danmark og Finland, men interessen stiger i alle de nordiske lande.

På jagt efter bæredygtige leverandører
BRICpro validerer fabrikker og bygger bro mellem danske virksomheder og producenter i Kina og Indien.

Blev parret på amino.dk
Iværksætteren Emilie Risgaard er som den første gået med i et nyt investeringsprogram, som bliver udbudt af BRICpro, der hjælper virksomheder med etisk produktion i vækstmarkeder.

Pensionsselskaber undlader at sætte klare grønne mål
En række pensionsselskaber taler om grønne investeringer, men de gør for lidt ved det i praksis, viser ny undersøgelse fra Verdensnaturfonden WWF.

Mere fra Assistent@horisontgruppen.dk

Assistent@horisontgruppen.dk

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere