09.11.2018 | Navnenyt

Thomas Kirk Kristiansen tiltræder UNICEF Danmarks præsidium

Formand for LEGO Fonden og 4. generations ejer af LEGO Koncernen, Thomas Kirk Kristiansen, tiltræder UNICEF Danmarks præsidium.

”Børns udvikling og trivsel har altid været omdrejningspunktet for min familie og for LEGO Koncernen og LEGO Fonden. Derfor er det helt naturligt for mig at sige ja tak til at hjælpe UNICEF, som arbejder for at give børn i hele verden en bedre fremtid. Det vil jeg utrolig gerne være med til”.

Både LEGO Fonden og LEGO Koncernen har i en årrække samarbejdet med UNICEF Danmark om børns læring gennem leg, og Thomas Kirk Kristiansen husker især en oplevelse i Sydafrika, hvor det blev tydeligt, at man kan gøre en stor forskel med relativt simple midler: 

”Jeg oplevede et barn, som havde et psykisk handicap og derfor var meget tilbageholdende i klassen. Ligeså snart undervisningen forgik igennem leg var pigen med i fællesskabet og på lige fod med alle de andre børn. Oplevelsen er et eksempel på, hvordan læring gennem leg er en god måde at lære på, og det er faktisk meget, meget lidt, der skal til for at motivere og engagere børn”.

Thomas Kirk Kristiansen tiltræder UNICEFs præsidium sammen med Mogens Lykketoft, Mads Steffensen, Kasper Holten, Lykke Friis, Ellen Hillingsø, Henrik Stubkjaer, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken, Kasper Hjulmand og Anne Glad.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere