03.05.2018  |  Strategi & ledelse

Tilmelding til arbejdsgrupper

Indhold fra partner Hvad er dette?

Global Compact Network Denmark har nedsat tre arbejdsgrupper, som over de næste 12 måneder vil afholde en række møder og workshops for netværkets medlemmer.

Fokusområderne for arbejdsgrupperne er valgt ud fra en rundspørge blandt netværkets medlemmer i efteråret 2017, og formålet er helt overordnet at skabe øget videndeling og stærkere samarbejde mellem vores medlemmer. Vi opfordrer vores medlemsvirksomheder til at tilmelde sig en eller flere arbejdsgrupper.

Følg dette link for tilmelding.

Herunder en kort beskrivelse af de tre gruppers arbejde:

Menneskerettigheder:
Arbejdsgruppen vil fokusere på, hvordan medlemmer konkret kan arbejde med menneskerettighederne, herunder med særligt fokus på de små og mellemstore virksomheder der endnu ikke har påbegyndt arbejdet. Vi vil eksplicitere de internationale og nationale forventninger til virksomheder og konkretisere processen for at udvikle politikker, identificere og håndtere risici samt rapportere.

FN’s Verdensmål:
Arbejdsgruppen vil inspirere virksomheder til at komme i gang med at arbejde med verdensmålene, herunder hvordan man kan integrere og omsætte verdensmålene til konkrete mål for virksomheden. Et vigtigt element i arbejdsgruppen er rapportering og hvordan virksomheder kan beskrive og rapportere på fremdrift i relation til verdensmålene.

Breakthrough Innovation – innovation og forretningsudvikling for verdensmålene
Arbejdsgruppen vil fokusere på aktiviteter, der kan inspirere og støtte virksomheder i design og implementering af nye og radikalt anderledes (disruptive) løsninger og forretningsmodeller, som kan fremtidssikre virksomheden.
PA Consulting faciliterer det konkrete arbejde i denne arbejdsgruppe.
 

Datoerne for de enkelte workshops vil blive offentliggjort på hjemmesiden samt vores sociale kanaler.

Tilmelding:

Følg dette link – distribuer gerne linket til relevante medarbejdere i Jeres organisation.

Hvis I har kommentarer eller spørgsmål vedrørende arbejdsgrupperne, kan I kontakte os:

*Bemærk: Tilmelding til arbejdsgrupper er kun for medlemmer af Global Compact

Hvis du ikke allerede er medlem af Global Compact, kan du tilmelde din virksomhed eller organisation her

Mere fra Global Compact Network Denmark

Global Compact Network Denmark

www.globalcompact.dk

FN’s Global Compact blev etableret i 2000 med en opfordring til virksomheder om at agere som en ansvarlig samfundsaktør ved at inddrage ti universelle principper på menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption i strategi og drift og samtidig fremme sociale målsætninger. I dag, globalt og lokalt gennem 70+ lokale netværk, guider FN’s Global Compact virksomheder…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere