06.01.2020 | Navnenyt

Tivoli ansætter bæredygtighedsspecialist

Dida Marie Hartvig Jørgensen ser frem til at eksekvere en overordnet bæredygtighedsstrategi for Tivoli. Foto: Tivoli

Tivoli har ansat 28-årige Dida Marie Hartvig Jørgensen i stillingen som bæredygtighedsspecialist. Dida Marie Hartvig Jørgensen er uddannet cand.merc i Strategic Market Creation fra CBS og kommer fra en stilling som strategisk rådgiver fra Sustainia. Her har hun fået kompetencer i rådgivning af virksomheder, byer og organisationer i forhold til udvikling af bæredygtige strategier og brands.

I samarbejde med andre kommer Dida Marie Hartvig Jørgensen, der starter den 13 januar 2020, til at stå i spidsen for at udvikle og drive en samlet strategi for bæredygtighed på tværs af Tivolis forretningsområder.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle videre på de mange bæredygtige initiativer, Tivoli allerede har gang i og ikke mindst at søsætte nye bæredygtige projekter. Jeg tager ydmygt imod muligheden for at løfte arbejde med bæredygtighed til næste niveau hos en organisation, som har så stor betydning for så mange mennesker”, fortæller Dida Marie Hartvig Jørgensen.

Siden 1996 har Tivoli haft en miljøledelse, der har stået for flere grønne tiltag som genbrugsbægre og udskiftning af glødepærer til LED. De ønsker endvidere at bidrage til FN’s verdensmål og understøtte Københavns ambitioner om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad inden 2025.

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere