19.10.2022 | Navnenyt

Tre nye folk styrker Vugge til Vugge ApS’ position som Cradle to Cradle assessor

Silvia Dosio Vázquez, Yashaswa Surya Aryan og Virginia Pelliccioni er tiltrådt teamet i Vugge til Vugge ApS i efteråret 2022. De tre har vidt forskellige internationale baggrunde, men alle en stærk naturfaglig profil. De vil dermed styrke Vugge til Vugges position som akkrediteret assessor for Cradle to Cradle Products Innovation Institute.

  • Silvia Dosio Vázquez kommer med erfaring som bæredygtighedskonsulent hos et spansk konsulentfirma, der udfører videnskabelige og tekniske undersøgelser og projekter relateret til bæredygtighed og beskyttelse af havmiljøet. Hun har en bachelor i Marine Sciences og en master i Sustainable Development Management.
  • Yashaswa Surya Aryan er nyuddannet. Han tog en bachelor i Mechanical Engineering i Indien, inden han flyttede til Danmark og afsluttede sin uddannelse med en master i Sustainable Energy Engineering med speciale i solenergi fra Danmarks Tekniske Universitet, DTU.
  • Virginia Pelliccioni har erfaring fra miljøkonsulentvirksomheder i Argentina som Carbon Footprint Analyst og Junior Environmental Analyst med ansvar for dataindsamling og analyse, virksomheders affaldshåndtering, udarbejdelse af miljørapporter og ISO 14001 implementering. Virginia har en uddannelse som B.Sc. i Environmental Engineer.

 

Styrker den internationale position som assessor

”Vi oplever en stigende efterspørgsel fra flere internationale og udenlandske virksomheder, så det er utroligt dejligt, at vi nu også selv afspejler en international mangfoldighed. Vi arbejder alle på engelsk, men derudover kan vi nu også tilbyde at betjene kunder på spansk, galisisk og hindi. I forvejen har vi også tysk og svensk som arbejdssprog. De forskellige sprog kan blandt andet være en fordel, når vi skal på site visit på produktionssteder i udlandet, men også i den daglige kommunikation med kunderne og deres leverandører,” siger Annette Hastrup, der er direktør for Vugge til Vugge ApS.

De tre nye medarbejdere har været igennem et grundigt introduktionsforløb og er i færd med at gennemgå et træningsprogram under Cradle to Cradle Products Innovation Institute, som alle assessorer skal igennem. 

”Det er for at sikre, at vi alle er fuldt kvalificerede til at udføre vurderinger efter den nye version 4.0 af Cradle to Cradle Certified Product Standard,” siger Annette Hastrup.

I øjeblikket er der 11 akkrediterede assessorer til at dække hele verden, og de oplever alle en stigende efterspørgsel. 

Se hele Vugge til Vugges team her.  
 

Mere fra Vugge til Vugge ApS

Vugge til Vugge ApS

www.vuggetilvugge.dk

Vugge til Vugge ApS er erfarne rådgivere i Cradle to Cradle og cirkulær økonomi. Vi hjælper virksomheder med at udvikle grønne forretningsmodeller samt certificere og designe produkter med det fokus at gøre bæredygtige løsninger til indbringende forretning for vores kunder. Samtidig bringer det os tættere på en ren verd…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere