3R Kontor

www.3xr.dk/

Branche/Sektor:

Affald/genanvendelse

Om

3R Kontor er en cirkulær økonomisk tænkende møbelvirksomhed, der skaber positiv sammenhæng mellem socialt udsatte på arbejdsmarkedet, positiv miljøpåvirkning og sorte tal på bundlinjen gennem køb og salg af brugte kontormøbler. 

Siden 2015 har 3R Kontor specialiseret sig i at genanvende brugte kvalitets kontor…

Læs mere  

Om

3R Kontor er en cirkulær økonomisk tænkende møbelvirksomhed, der skaber positiv sammenhæng mellem socialt udsatte på arbejdsmarkedet, positiv miljøpåvirkning og sorte tal på bundlinjen gennem køb og salg af brugte kontormøbler. 

Siden 2015 har 3R Kontor specialiseret sig i at genanvende brugte kvalitets kontormøbler på en bæredygtig måde. Forretningens fundament er bygget på visionen om at være med til at skabe en verden, hvor alt behandles som en ressource. Det forgrener sig ud i virksomheden som miljørigtigt køb og salg af brugte møbler, donation og sociale ansættelser.

3R Kontor lever af at opkøbe mellem 50 og 1000 arbejdspladser. Møblerne bliver sat i stand og solgt videre genbrugt til langt under markedets nypris. Vores kunder tæller alt fra private og små iværksætter virksomheder til offentlige institutioner og flere af Danmarks største virksomheder.

Når vi opkøber tusindvis af møbelenheder, får vi ofte møbler i overskud. For at undgå at smide dem ud, har vi etableret Donationsnetværket. Det er en deleøkonomisk platform, hvor vi tilbyder gratis møbler til skoler, foreninger og andre velgørende organisationer. Netværket har mere end 1.700 medlemmer.

Selve virksomhedens drift følger vores holdning om, at alle skal have en chance på arbejdsmarkedet, fordi et arbejde skaber trivsel, og trivsel skaber udvikling. Derfor har vi et princip om at reservere 40 % af vores arbejdspladser til sociale ansættelser – til mennesker, der på en særlig måde, har brug for hjælp til at fungere på arbejdsmarkedet. Vi giver dem en arbejdsplads, der rummer og tilpasser sig deres udfordringer, så de udvikler deres potentiale gennem arbejdet.

3R Kontor er ejet af Holmris B8, som er Danmarks største forhandler af erhvervsmøbler. 3R Kontor er den del af virksomheden, som varetager kundernes brugte møbler.

Se vores seneste CSR rapport 2017: http://csr.3xr.dk/        

Læs mere om vores værdigrundlag: https://www.3xr.dk/shop/cms-vaerdier-3r-kontor.html

Hør vores podcast Bæredygtig Business: https://www.3xr.dk/shop/podcasts-23c1.html

Certificeringer og priser:

- FSC certificeret

- Vinder af Grøn Indkøbspris 2017

- Vinder af Aarhus Takker-prisen 2017

 

Kontaktpersoner

Charlotte Mørch Backs

Kommunikations- og presseansvarlig

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere