15.10.2018 | Navnenyt

TUI styrker sit kommunikationsteam med ny bæredygtighedsekspert

Anna Kiefer er tiltrådt i rollen som ny Sustainability Manager i TUI Nordic. Med bred international erfaring fra bl.a. Malaysia og Kina kommer Anna Kiefer til at have ansvaret for TUI’s bæredygtighedsindsats i Norden. TUI fokuserer på at mindske miljøforurening, skabe positiv forandring for mennesker og være et forbillede i branchen.

Det er fantastisk at rejse, fordi det giver os muligheden for at opdage andre dele af verden. Turisme skaber arbejdspladser og velfærd på destinationerne. Samtidig er klimaspørgsmålet noget, vi må tage seriøst. Bæredygtighedsaktiviteter er i disse dage vigtigere end nogensinde før. Min opgave bliver at overvåge, om TUI’s strategi mindsker negativ miljøpåvirkning, værner om menneskerettigheder og i samarbejde med andre medvirker til en positiv udvikling. Jeg ser frem mod at få anvendt mine erfaringer til at forme morgendagens rejser og hjælpe vores gæster med at rejse så bæredygtigt som muligt, siger Anna Kiefer.

International erfaring med bæredygtighed
Tidligere har Anna Kiefer bl.a. arbejde med miljødreven forretningsudvikling, hvor virksomheder tager ansvar for deres miljøpåvirkning og derigennem får en konkurrencefordel. Hun har arbejdet med forskning og strategiudvikling for at tilpasse en virksomhed til forandringer i verden. Hun har været projektleder for Center for Corporate Social Responsibility (CSR) på Sveriges ambassade i Peking, som arbejder med miljøvenlige aktiviteter i Kina og Sveriges position som en bæredygtig frontløber.

I TUI har bæredygtighedsindsatsen høj prioritet. Vores gæster har ret til at forvente, at TUI er ansvarlige. Vi arbejder kontinuerligt med innovation og ny teknologi, digitalisering og bæredygtighedscertificering for at være på forkant med udviklingen. Med Anna Kiefer forstærker vi vores beredskab for fremtiden, og øger vores fokus yderligere på miljømæssig og socialt ansvar. Annas internationale erfaring matcher vores ambitioner på bæredygtighedsområdet og vores globale rækkevidde som rejsearrangør, siger Alexander Huber, direktør i TUI Nordic.

TUI kommer fortsat til at arbejde med at reducere sin udslip. Vores forventninger til hoteller vi samarbejder med er, at de følger en social og miljømæssig god praksis, respekterer regler og internationale konventioner om arbejdsret, og overholder menneskerettighederne. Vi udvikler bæredygtige udflugter gennem TUI Collection og værner om dyrenes rettigheder. Vi støtter mennesker og steder på vores destinationer gennem stiftelsen af TUI Care Foundation. TUI-gruppen er en af verdens førende rejsearrangører og for os indebærer det et ansvar for at påvirke hele branchen til at blive mere bæredygtig.  

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere