15.11.2017  |  Klima, miljø og energi

UNICEF Danmark blandt landets bedste arbejdspladser

Indhold fra partner Hvad er dette?

UNICEF Danmark indtager for 2. år i træk en flot plads i top 10 blandt landets bedste mindre arbejdspladser.

Danmarks Bedste Arbejdspladser 2017 blev kåret i går aftes, og UNICEF Danmark indtager for 2. år i træk en flot plads i top 10 blandt landets bedste mindre arbejdspladser.

Det er tredje gang UNICEF Danmark deltager i undersøgelsen, og i år opnåede UNICEF Danmark en placering som nummer 9 blandt landets bedste mindre arbejdspladser og nummer 1 blandt non-profit arbejdspladser.

”Jeg er stolt over og meget glad for, at UNICEF Danmark for andet år i træk ligger helt i top blandt Danmarks bedste mindre arbejdspladser. Det skyldes i høj grad en holdindsats fra ledere og medarbejdere, som alle yder et stort bidrag til at gøre vores fælles arbejdsplads til noget helt særligt”, siger generalsekretær Steen M. Andersen. 

Det er konsulentvirksomheden Great Place To Work, der står bag undersøgelsen, og Ifølge Great Place To Work er en god arbejdsplads et sted, hvor medarbejderne har tillid til de mennesker, de arbejder for, er stolte af det arbejde, de udfører og føler fællesskab med deres kolleger. Og det er i høj grad tilfældet hos UNICEF Danmark, hvor medarbejderne fremhæver, at det bedste ved deres arbejdsplads er at arbejde for en fantastisk god sag – og at der er gode kolleger og et godt sammenhold.

Det siger medarbejderne om UNICEF Danmark som arbejdsplads:

”Selv på en dårlig dag giver det mening at gå på arbejde. Og så er det en fantastisk følelse, når hele huset står sammen om at gennemføre en stor kampagne eller katastrofeindsamling.”

”Man får meget ansvar, og det er dejligt at arbejde et sted, som er i rivende udvikling. Man kan mærke, at UNICEF rykker.”

”Det bedste ved vores arbejdsplads er sagen. Vi gør en positiv forskel hver eneste dag, vi går på arbejde, og det er en fantastisk følelse at have. Samtidig er jobbet prestigefyldt, og folk lytter gerne til det, man har at sige. Det giver rigtig god mening.”

Om Great Place To Work
Great Place to Work® anerkender de bedste arbejdspladser i 51 lande verden over. Listerne med de bedste arbejdspladser er baseret på medarbejderundersøgelser og kulturevalueringer på mere end 7.000 arbejdspladser og mere end 10 millioner medarbejderbesvarelser.

Se listen over Danmarks Bedste Mindre Arbejdspladser

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere