Event

VIA University College scorer verdensmål i 2019

VIA University College

www.via.dk

  • 8755 4413
  • Chr. M. Oestergaardsvej 4, 8700 Horsens
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 24.04.2019
Start tidspunkt: 14.30-16.00
Sted: VIA Campus Aarhus N, lokale 11.05
Tilmeld  

Igennem to forelæsninger i foråret sætter VIA University College fokus på betydningen af de 17 udfordringer, som FN og 195 lande er enige om SKAL løses inden for de næste 4000 dage. De blive også dine udfordringer og skaber dine muligheder.

“Din verdenshistorie”

To fortællinger om verdensmålene og dig

 / ved Erik Rasmussen og udvalgte, ekstraordinære gæster

Ønsker du at deltage i en af forelæsningerne kan du tilmelde dig her - Tilmelding

Ønsker du at følge forelæsningerne på livestreaming – se her hvordan du kan hente link

1 + 2. Forelæsning: Din nye verden og dine verdensmål

Gæst: Claus Meyer, kok og iværksætter & Rikke Rønholt, atlektikudøver, igangsætter og managementkonsulent. onsdag d. 27. marts kl. 14.30-16.30 - ​VIA Campus Aarhus C, lokale A0.41

De 17 mål repræsenterer en omfattende og ambitiøs dagsorden, som balancerer tre dimensioner af bæredygtighed - social, miljømæssig og økonomisk. De beskriver en ny verden af muligheder, som alle aktører i samfundet må og skal være med til at designe.

Du spiller en helt afgørende rolle i at opfylde målene og designe den nye verden. De 17 mål vil betyde store forandringer for den måde, hvorpå du lever i dag. Men hvordan agerer du i den nye verden, og hvordan integrerer du Verdensmålene som et bagtæppe for dit liv - i dit arbejde, din uddannelse, familieliv.

Forelæsningen giver dig et opdateret, spændende og udfordrende indblik i den verden og de omgivelser, du skal leve i resten af dit liv samt  fokuserer på de overvejelser, du skal gøre dig, og de valg du skal træffe i en verden i konstante og hurtige forandringer.

 

3. Forelæsning: Dine holdninger

Gæst: Mads Nipper, CEO i Grundfos. onsdag d. 24. april kl. 14.30-16.00 - VIA Campus Aarhus N, lokale 11.05

De nye verdensmål viser, hvor vi skal hen hvornår, men ikke præcist hvordan vi kommer derhen. Om vi lykkes bestemmes til syvende og sidst af den enkeltes mindset og holdninger. Hvordan vi forstår verdensmålene, og hvordan de kan indpasses i ens eget liv.

Forelæsningen handler om de værdier og de prioriteringer, vi alle skal bekende os til, hvis vi selv ønsker at score de mål, der bestemmer såvel verdens udvikling som ens egne muligheder.

Tilmeld dig her.https://www.tilmeld.dk/DinverdenshistorieF2019/tilmelding.html?uk=25229523-8CA1-411A-960D-D7408B5EFE84

 

Om Erik Rasmussen

Bag forelæsningerne står en af Danmarks mest erfarne medieledere og samfundsanalytikere, Erik Rasmussen. Både som tidligere chefredaktør for Børsen, stifter og chef for Mandag Morgen og senest som stifter af den internationale tænketank Sustainia har Erik Rasmussen beskæftiget sig med formidling af store og komplekse dagsordener. I samarbejde med FN og internationale organisationer har han udgivet en lang række rapporter om bæredygtige løsninger og er udpeget som en af verdens 100 mest indflydelsesrige mediefolk.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere