13.12.2018  |  Klima, miljø og energi

Case: Vejen til grønnere OG mere effektiv trafik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vores feltarbejde i trafikken har givet helt ny viden om de faktorer, der ligger bag folks transportpraksis

Alexandra Instituttets antropologer har gennemført et omfattende brugerstudium for Movia. I brugerstudiet afdækker vi systematisk de faktorer, der er medbestemmende for, hvorfor folk transporterer sig, som de gør. 

Den viden vi har indsamlet om borgernes værdier, vaner og holdninger i forhold til transport vil sammen med Movias egne kundedata indgå i Movias arbejde med at videreudvikle deres servicetilbud, så flere nudges til at tilvælge kollektiv transport.
 
Her kan du læse, hvordan vi har grebet opgaven an, og hvilke nye indsigter Movia har fået om deres passagerer: Flere kan vælge kollektiv transport i fremtiden.

Mere fra Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet

www.alexandra.dk

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og udvikle innovative digitale produkter og services, der skaber samfundsmæssig værdi.Vi arbejder forskningsbaseret i stærke tværfaglige teams, hvor antropologer, designere, arkitekter, ingeniører, it-specialister, forretningsudviklere, økonomer og mange flere relevante fagligheder deltager med…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere