06.11.2017  |  Klima, miljø og energi

Velkommen til Grøn Indkøbsuge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udbud og indkøb bliver i stigende grad set som et vigtigt virkemiddel i mange miljø- og bæredygtighedsstrategier. Det gælder alt fra klimaplaner til strategier for cirkulær økonomi. Kan indkøbsfunktionen opfylde denne rolle – og hvordan?

På vegne af Forum for Bæredygtige Indkøb

I denne uge sætter vi ekstra spot på miljøvenligt forbrug i både offentlige organisationer og private virksomheder. Det er Grøn Indkøbsuge, og vi ser frem til spændende seminarer og konferencer, hvor indkøbere, udbudsjurister, leverandører og beslutningstagere mødes og udveksler viden og erfaring om grønne indkøb.

Ugen skydes i gang hos Miljømærkning Danmark i eftermiddag, hvor der afholdes seminar sammen med Københavns Kommune. Emnet er krav om miljømærker i kommunens indkøb og udbud. Københavns Kommune har netop vedtaget en ny grøn indkøbspolitik, der betyder, at kommunens syv forvaltninger skal gå efter miljømærkede produkter i alle relevante indkøb og udbud.

På torsdag uddeles Grøn Indkøbspris til en af de tre nominerede kandidater, der alle har gjort en særlig indsats for at fremme miljøvenlige og innovative indkøb. Det sker til Forums og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøbs årskonference. Der er stadig et par ledige pladser, hvis du vil deltage og høre Teknik og Miljøborgmester Morten Kabell fortælle, hvordan Københavns Kommune omsætter politik og strategier for grønne indkøb til praksis. Hør også om hollandske erfaringer med indkøb af tekstiler med genanvendte fibre og vælg ét af fem spor, du vil fordybe dig i.

Se resten af ugens program og følg også med på Forums LinkedIn, hvor vi løbende fortæller om ugens arrangementer.

Mere fra PlanMiljø ApS

PlanMiljø ApS

www.planmiljoe.dk

Vi skaber bæredygtig omstilling – fra tanke til handlingPlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtig udvikling og miljøplanlægning. Blandt vores kerneområder er rådgivning inden for grøn strategiudvikling, grønne forretningsmodeller, cirkulær økonomi og ressourceoptimering, offentlige grønne indkøb, bæredygt…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere