VELUX

Samfund

Velux-ejer vil investere i bæredygtigheds-startups

En milliard kroner skal sendes ud i nye virksomheder, som kan gøre byggeriet grønnere.

0 kommentarer

Strategi & ledelse

VELUX Gruppen lancerer Build for Life – en regenerativ tilgang til fremtidens bygningsdesign

Hvordan kan vores boliger og bebyggelser skabe mere velvære for mennesker og kloden? Et nyt initiativ under navnet Build for Life tager fat i byggeindustriens udfordringer og introducerer en bæredygtig og regenerativ tankegang og tilgang til design og transformation af boliger. Konceptet præsenteres på den virtuelle konference Build for Life d. 15.-17. november.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

VELUX Gruppen og Schneider Electric udvider deres grønne partnerskab

De to parter har netop sat blæk på en ny aftale, som skal accelerere VELUX Gruppens' mål om at blive en klimaneutral virksomhed i 2030.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Få fuld kontrol over indeklimaet i hjemmet - også når du er på farten

VELUX lancerer nu VELUX App Control, som er en helt ny service, som giver boligejere fuld kontrol over alle deres elektriske eller solcelledrevne VELUX INTEGRA®-produkter og ovenlysvinduer - og således sikrer det gode indeklima i hjemmet. Med et enkelt stryg på mobilen justeres effektivt på mængden af dagslys og frisk luft i boligen, så indeklimaet altid er i top og tilpasset alle individuelle ønsker og behov.

Indhold fra partner

Klima, miljø og energi

Naturen er svaret på klimakrisen - og nu kan alle virksomheder være med

Fældningen og afbrændingen af verdens skove frigiver flere skadelige klimagasser end al verdens transport tilsammen. Derfor er skovene en central del af Paris-aftalen, der skal stoppe klimakrisen, inden det er for sent. Mange virksomheder vil gerne investere i bevarelsen af skovene, men er i tvivl om, hvilke projekter, der er de rigtige. Nu hjælper en ny guide fra WWF virksomhederne med at sikre, at karbon-skovprojekterne er af højeste kvalitet for både klimaet, naturen og de mennesker, der er afhængige af skovene. Vejledningen blev præsenteret til COP26.

Indhold fra partner

Strategi & ledelse

Fire metoder til at opnå relevante rammebetingelser

Bæredygtighedsprofiler anbefaler aktive topledere - og alliancer, standarder og innovation.

0 kommentarer

Samfund

Dansk arkitektstuderende vinder international arkitekturpris

Den danske arkitektstuderende Henry Glogau løber med den globale arkitekturpris, VELUX International Award, der er den største af sin art for arkitektstuderende fra hele verden. Henry Glogau har imponeret juryen i sådan en grad, at hans projekt blev udvalgt ud af de i alt 579 projekter, der blev indsendt af studerende fra 250 arkitektskoler i 60 lande.

Indhold fra partner

Kommunikation

Nye bæredygtighedspriser uddelt

Årets leder og Årets omstilling gik til partnere på CSR.dk

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere