Jobopslag

Verdens Bedste Marketing- og CSR-koordinator

SUPERWOOD A/S

www.superwood.dk

  • superwood@superwood.dk
  • 76 87 32 00
  • Palsgårdvej 3 7362 Hampen
Se profil  
Stilling: Marketing- og CSR-koordinator
Ansættelses­forhold: fuldtid
Ansøgnings­frist: 21.04.2021
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 29.03.2021
Søg job  

Har du flair og forståelse for kommunikation og markedsføring? Og har du erfaring med håndtering af CSR-projekter? Hvis svaret er ja, så er du måske netop den profil, vi er på udkig efter. Vi søger en erfaren og struktureret Marketing- og CSR-koordinator, der kan holde styr på en hverdag med mange opgaver. Du bliver omdrejningspunktet i vores CSR-aktiviteter og en vigtig brik i udviklingen af vores kommunikation og markedsføring.

Som Marketing- og CSR-koordinator bliver du ansvarlig for vores certificeringer (Cradle to Cradle, FSC, PEFC, EPD) og tilhørende CSR-aktiviteter. Du bliver sat i spidsen for at definere og drive vores arbejde på CSR-området og sikre, at vi konstant har fokus på at være med helt fremme i forhold til ambitioner og målsætninger inden for bæredygtighed i træ til byggeri.

Du medvirker samtidig til at udarbejde og gennemføre vores marketingplan – herunder samarbejde med vores sælgere, kunder, bureau og andre eksterne samarbejdspartnere om de konkrete opgaver.

Med direkte reference til den administrerende direktør bliver du en del af et ambitiøst, lærerigt og udviklende miljø med gode kollegaer med faglige baggrunde inden for produktion, markedsføring og salg.

Om dig.
Hos Superwood er vi lidt nørdet. Ja – du kan kalde os ”træ-nørder”, fordi vi elsker træ, og vi tror på, at træ er en afgørende brik i et moderne bæredygtigt byggeri.

Derfor er det vigtigt, at du selv er en ildsjæl, der tænder på mange alsidige opgaver og på CSR, bæredygtighed og kommunikation.

Du er åben, udadvendt og kan bevare overblikket samtidig med, at du kan implementere med sans for detaljen.

Du er en dygtig koordinator, der nyder struktur og orden.

Du elsker at tage ansvar – og at løbe selvstændigt med opgaver. Samtidig med at du er tilhænger af team work.

Du er dygtig til at kommunikere og har praktisk kendskab til at arbejde med formidling via de forskellige digitale markedsføringsplatforme.

Livet hos Superwood.
Superwood er en dansk virksomhed, der producerer og markedsfører facadeløsninger i træ, som afsættes i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Vi tror på, at træ er verdens bedste og mest bæredygtige byggemateriale, når det behandles bedst muligt. Og det gør vi med udgangspunkt i:

  • At vi passer på
  • At vi finder på
  • At vi gør os umage

Vi tilstræber en meget høj kvalitet i alt, hvad vi laver, og vi ser vores arbejde som en essentiel indsats i den grønne omstilling af fremtidens byggeri.

Vi er et erfarent team. Derfor vil du hos os opleve, at vi elsker at udvikle og finde på nye løsninger. Men det skal gøres på den rigtige måde – og vi har et stort ansvar for at gøre tingene grundigt og ordentligt.

Vi drives af at se ting udvikle sig og vokse. Og vi tror rigtig meget på, at skaber vi de rigtige rammer med stort ansvar til den enkelte, så flytter projekterne sig bedst – og mest.

Ansøgningsfrist og spørgsmål.
Lyder det interessant? Så send din ansøgning, CV og links til eksempler på dit arbejde ved at klikke på "Søg jobbet online" nedenfor.

Der er ansøgningsfrist den 21. april, hvorefter vi vil indkalde til samtaler. Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi holder løbende samtaler til stillingen.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere