18.11.2020  |  Klima, miljø og energi

Verdensmålcertificering giver en vingebredde i forspring

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad betyder det for PolyTech A/S at være blevet verdensmålscertificeret som den første virksomhed i vindindustrien?

- Vi er meget stolte af som den første virksomhed i vindindustrien at modtage verdensmålscertifikatet som et synligt bevis for vores indsats for at implementere FN's 17 Verdensmål hos PolyTech. Vi fornemmer, at verdensmålcertificeringen har givet os en vingebredde i forspring som leverandør til den vindmølleindustri, som har stor fokus på både lønsomhed og bæredygtighed.

Sådan lød det fra Mads Kirkegaard, CEO hos PolyTech A/S, da virksomheden for nyligt fik overrakt sit verdensmålscertifikat af Bureau Veritas som bevis på virksomhedens store indsats med FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Det betyder, at virksomhedens arbejde med verdensmålene er blevet vurderet af eksterne auditorer - en proces, som har haft stor værdi i forhold til den interne samhørighed og selvforståelse i organisationen samt den eksterne dialog med nuværende og potentielle kunder.

Hør mere om, hvordan verdensmålcertificeringen har givet PolyTech A/S en vingebredde i forspring som global leverandør til vindmølleindustrien, når virksomhedens CEO, Mads Kirkegaard, gæster Bureau Veritas' Kick Off 2021 den 7. januar 2021.

Se alle oplægsholdere til Bureau Veritas' Kick Off 2021...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere