19.01.2021  |  Klima, miljø og energi

Verdensmålene er en ramme for innovation i danske virksomheder

Indhold fra partner Hvad er dette?

I podcasten DataSnak med bl.a. Anders Høgh Nissen fortæller Trine Plambech fra Alexandra Instituttet om, hvordan danske virksomheder kan bruge verdensmålene som en ramme for innovation.

Trine Plambech kommer med eksempler fra danske virksomheder, der allerede har skabt bæredygtige løsninger baseret på ny teknologi.

Ikke kun forbrugerne efterspørger bæredygtige løsninger – det gør investorer og medarbejdere også – og det er med til at drive udviklingen.

"I Alexandra Instituttet hjælper vi virksomheder og organisationer med at komme i gang med at oversætte verdensmålene til ny forretning. Her spiller digitalisering en central rolle."

Lyt til podcasten her (indslaget med Trine Plambechs starter ca. 10 minutter inde i programmet).

Mere fra Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet

www.alexandra.dk

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og udvikle innovative digitale produkter og services, der skaber samfundsmæssig værdi.Vi arbejder forskningsbaseret i stærke tværfaglige teams, hvor antropologer, designere, arkitekter, ingeniører, it-specialister, forretningsudviklere, økonomer og mange flere relevante fagligheder deltager med…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere