26.09.2017 | Navnenyt

VFSA får ny formand

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) har fået ny formand i form af den adm. direktør for ISS Danmark, Flemming Bendt. Den nye formand blev udpeget af beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V), som afløser til Sven A. Blomberg, der har trukket sig for at gå på pension.

“Jeg er glad for, at Flemming Bendt har sagt ja til at stå i spidsen for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar. Erhvervslivet yder i dag en kæmpe indsats for at få flere af de svageste ledige med ind på arbejdsmarkedet, og Virksomhedsforum for Socialt Ansvar har i den forbindelse en vigtig opgave med at styrke det område”, udtaler Troels Lund Poulsen i en pressemeddelelse. 

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere