22.01.2019  |  Supply chain

Vi er klar til at certificere jer efter DS/ISO 45001:2018. Er I klar?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bureau Veritas Certification har, som en af de første certificeringsorganer, opnået en DANAK-akkreditering til certificering efter DS/ISO 45001:2018 + bekendtgørelse 1510.

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi har opnået en DANAK-akkreditering til certificering efter DS/ISO 45001:2018 + bekendtgørelse 1510. Denne certificering giver mulighed for Arbejdstilsynets Kronesmiley.

Vi er derfor klar til at hjælpe jer med overgangen til den nye standard. Hvornår er I klar?

Forberedelse til ISO 45001
Har I brug for mere viden og hjælp har Bureau Veritas’ mange arbejdsmiljøauditorer og konsulenter sat sig godt ind i den nye standard og er klædt godt på til at hjælpe din virksomhed med træning, uddannelse, systemtilpasning og implementering af den nye ISO 45001 standard.

Uanset hvilke behov I har for at sikre en god proces og effekt af jeres kommende ISO 45001-certificering, står Bureau Veritas klar til at hjælpe jer.

En oplagt mulighed er at deltage på et af vores ISO 45001-seminarer og -kurser, hvor du får et godt indblik i den nye ISO 45001 arbejdsmiljøstandard og viden om, hvordan de nye krav og muligheder kan omsættes til værdi i din virksomhed. Læs mere her.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere