Event

Virksomhederne og verdensmålene - Webinar

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

  • csr@DANSKERHVERV.DK
  • 3374 6000
  • BØRSEN, 1217 KØBENHAVN K
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 08.11.2021
Start tidspunkt: 9:00
Sted: Hos dig selv
Tilmeld  

Bliv klogere på din virksomheds engagementsmuligheder i FN’s 17 Verdensmål og få inspiration til, hvordan jeres indsats kan måles ved hjælp af nationale indikatorer fra Vores Mål-rapporten.

Verden bevæger sig hurtigt, muligheder opstår og forsvinder, og 2030-målstregen nærmere sig med hastige skridt. Har du brug for at få genopfrisket engagementsmulighederne i verdensmålene, så er her et tilbud til dig. Dansk Erhverv, Verdens Bedste Nyheder, Finansministeriet, Erhvervsstyrelsen og Udenrigsministeriet stiller op til en gennemgang af relevante initiativer i Regeringens Handlingsplan for verdensmålene samt mulighederne for måling i kobling til Vores Mål-rapporten. Hertil vil nyudnævnt formand for Rådet for Samfundsansvar og Verdensmål, Steen Gade, desuden give et indblik i Rådets arbejde med at understøtte erhvervslivets grønne og bæredygtige omstilling.

Deltag i webinaret og få inspiration til din virksomheds muligheder for at arbejde med verdensmålene, delmålene og nationale indikatorer. 
 
Alle er velkomne, men mødet er målrettet virksomheder.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere