Event

Virksomhedskonference om socialt frikort 29.april

HOLMRIS B8 Circular

www.3xr.dk/

  • info@3rkontor.dk
  • 70 70 79 70
  • Odinsvej 5, 8850 Bjerringbro, Danmark
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 29.04.2019
Start tidspunkt: 13.30
Sted: Børssalen, Dansk Erhverv
Tilmeld  

Giv socialt udsatte mulighed for en bedre livskvalitet og for at bidrage samtidig med, at din virksomhed tager et socialt ansvar. Børne- og Socialministeriet i selskab med Dansk Erhverv og HOLMRIS B8 inviterer til virksomhedskonference.

Socialt frikort

Giv socialt udsatte mulighed for en bedre livskvalitet og for at bidrage til løsning af småopgaver samtidig med, at din virksomhed tager et socialt ansvar. Det er den mulighed, der den 1. januar 2019 trådte i kraft med det sociale frikort. 
Ordningen giver mulighed for, at virksomheder kan tage socialt ansvar. Det sociale frikort kan for nogle mennesker også være den første trædesten til en bedre tilværelse. For at få det til at virke kræver det dog, at danske virksomheder tager et socialt medansvar ved at engagere socialt udsatte. 
Bliv klogere på, hvordan din virksomhed kan få gavn af ordningen om socialt frikort, når Børne- og Socialministeriet sammen med Dansk Erhverv og virksomheden HOLMRIS B8 inviterer til virksomhedskonference. Hør bl.a. oplæg fra politikere og erhvervsledere - alle med en viden om og inspiration til, hvilken forskel det sociale frikort kan gøre. 
Oplev bl.a.:
• Børne- og socialminister, Mai Mercado
 Økonomi- og indenrigsminister,  Simon Emil Ammitzbøll-Bille
• Direktør for Dansk Erhverv, Brian Mikkelsen
• Formand for Rådet for Socialt Udsatte,  Jann Sjursen
• CEO for Den Sociale Kapitalfond,  Claus Bjørn Billehøj 

På konferencen deltager også over 100 forskellige virksomheder, så der vil være god mulighed for sparring og netværk uanset om  du er virksomhedsejer, direktør eller HR- og  CSR-medarbejder.
Tilmelding: Tilmeld dig konferencen senest d. 22. april på https://www.tilmeld.dk/Cabi201913

Deltagelse er gratis. 

Vedhæftede filer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere