Event

Virksomhedstilsyn - Webinar om cirkulær økonomi i kommuner

Green Moves

greenmoves.dk/

  • info@greenmoves.dk
  • +45 2976 4593
  • Tobaksgården 3, 8700 Horsens, Danmark
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 15.11.2018
Start tidspunkt: 12.30
Sted: Online
Tilmeld  

AFLYST PGA FOR FÅ TILMELDINGER - LAD OS HØRE HVIS DU ER INTERESSERET I ET NYT Virksomhedstilsynene er en oplagt mulighed for kommunen til at hjælpe lokale virksomheder med at tænke i cirkulær økonomi. Hør i disse webinarer hvordan I konkret kan gøre.

Virksomhedstilsynene er en oplagt mulighed for kommunen til at hjælpe lokale virksomheder med at tænke i cirkulær økonomi. Her har kommunen en gylden mulighed for at styrke det cirkulære. Hvad skal I have fokus på, hvordan kan I gribe det an og hvad er vigtigt at huske?

Webinaret, der udbydes i regi af Ferskvandscentrets Kursus, er det første ud af en serie på 4 webinarer målrettet kommuner. Hvert webinar sendes live en eller to gange, så deltagerne har mulighed for at stille spørgsmål. Webinaret om virksomhedstilsyn holdes første gang d. 15. november 2018 kl. 12.30 - 13.30 og anden gang d. 20. november kl. 8.30 - 9.30.

Tilmelding sker kommunevist, og der kan deltage op til 5 medarbejdere pr. live webinar. Webinarerne optages, så de efterfølgende er frit tilgængelige for alle kommunens medarbejdere.

I løbet af webinaret drøftes kommunens rolle, de konkrete opgaver, konkrete eksempler, udfordringer, muligheder og faldgruber, samt eventuelle rapporter og analyser.

Indledningsvist gives en ganske kort introduktion til begrebet ”cirkulær økonomi” så alle kan deltage uanset forudsætninger.

Målgruppe: Webinarerne om cirkulær økonomi er målrettet alle, der ønsker at blive klogere på cirkulær økonomi, uanset om du arbejder i teknisk forvaltning, i kommunens indkøbsfunktion eller med erhvervsudvikling - eller noget helt fjerde. Et grundprincip i cirkulær økonomi er, at det ofte folder sig ud på tværs af brancher og dermed på tværs af forvaltningerne. Derfor giver Ferskvandscentret med disse webinarer muligheden for, at flere medarbejdere kan deltage samtidigt for en beskeden pris. Samtidig gives mulighed for, at man kan gense webinaret ubegrænset antal gange, eller at ens kolleger også kan se webinaret.

Tags: Green Moves

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere