Event

Virtuel A2i Talk: Rejsen for innovative løsninger igennem FNs indkøbssystem

Access2innovation

www.access2innovation.com/

  • jr@access2innovation.com
  • +45 2770 2318
  • C. A. Olesens Gade 4, 3.sal, DK-9000 Aalborg, // c/o GrowAal
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 09.04.2021
Start tidspunkt: 9.30
Sted: Virtuelt
Tilmeld  

FN indkøbte i 2019 for 19,9 milliarder dollars. Men det kan være udfordrende for danske SMVer at komme ind i FN-systemet, selvom man leverer bæredygtige løsninger, der bidrager til opnåelse af FNs Verdensmål.

Online

Med udgangspunkt i en solcellelampes rejse ud til verdens flygtninge, vil Mathilde Byskov dele sin indsigt i FN som et globalt marked. Mathildes oplæg handler om forretningsmuligheder og forretningsbegrænsninger indenfor  i FN-systemet. Herigennem belyses nye tendenser samt forskelle på partnerskaber og indkøb.

Mathilde Byskov rådgiver til dagligt impact virksomheder, der arbejder i udviklingslande og samarbejder med FN og NGOer. De sidste 6 år har hun arbejdet med at få innovative løsninger ind i FN-systemet. Hun har eksempelvis arbejdet som FN/NGO-ansvarlig i solcellevirksomheden BRIGHT Products, som blev den største leverandør af solcellelamper til FNs nødhjælp.

Oplægsholder: Mathilde Byskov, selvstændig konsulent og sekretariatsleder for TechVelopment Denmark.

Meld dig til på ma@access2innovation.com, eller hop direkte med på linket her.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere